23948sdkhjf

Fremtidens afregning er hurtig, præcis og automatisk.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Med en ERP- og platformsuafhængig it-løsning kan I optimere jeres afregning, uden fordyrende omkostninger, som Energi Danmark har gjort.

BIO er et state of the art afregningssystem, der optimerer jeres afregningsprocesser med en platformsuafhængig it-løsning. Via automatisering af arbejdsgange mindskes risikoen for fejlafregninger, og ved hjælp af en fleksibel og skalerbar forbrugsafregning får I en hurtigere udfakturering, der øger jeres likviditet.

Hos Systemate har vi indgående erfaring med at udvikle systemer, der kan håndtere forsyningsvirksomheders individuelle og ofte komplekse krav. Udfordringer såsom håndtering af tidsserier, validering af afregningsbeløb samt mulighed for skalerbarhed i spidsperioder er velkendte i branchen. Med en fremtidssikret cloud-løsning optimeres arbejdsprocesserne, og den fleksible forbrugsafregning håndteres på rekordtid.

En liberalisering af lovgivningen har åbnet op for forsyningssektoren. Med en øget konkurrence på markedet er det essentielt at se på de områder, hvor en øget digitalisering og automatisering kan hjælpe jer med at få en konkurrencefordel. Afregning er et ressourcekrævende område med stor indflydelse på hele virksomhedens processer og likviditet, og ved at udnytte automatiserede processer kan der opnås store gevinster – både økonomisk og i internt ressourceforbrug.

Med BIO har vi udviklet og implementeret en samlet it-løsning til håndtering af afregning og markedskommunikation, der har effektiviseret forbrugsafregningen markant. Gennem en høj grad af automatisering opnås en stor optimering af den tid, det tager at gennemføre forbrugsafregningen. Med et bedre cashflow gennem en effektiv afregningsproces vil I frigøre værdifuld tid hos jeres medarbejdere og ultimativt en bedre bundlinje.

Læs mere om hvordan du også kan få forbedret din afregning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.063