23948sdkhjf

Skattestyrelsen har fornyet fokus på at kontrol af MobilePay

| Medlemsnyhed | Indrykket af TVC Advokatfirma

Efterhånden som anvendelsen af betalinger via de digitale tjenester er steget markant, har Skattestyrelsen intensiveret kontrollen på området.

Senest har Skattestyrelsen har nu igen fået lov til at kontrollere visse overførsler fra MobilePay.

Skattestyrelsen har udsendt en pressemeddelelse, hvori det oplyses, at Skattestyrelsen for anden gang har indhentet Skatterådets tilladelse til at kræve oplysninger om digitale pengeoverførsler hos en stor betalingstjeneste. Den seneste tilladelse angår indkomståret 2019.

Selve tilladelsen er anonymiseret, og derfor omtaler Skattestyrelsen ikke konkret, hvilken virksomhed der er tale om. Betalingstjenesten MobilePay har dog bekræftet, at det er den tjeneste, som Skattestyrelsen igen kan kræve visse oplysninger fra.

Klik og læs mere i seneste nyhed fra skatteafdelingen i TVC Advokatfirma: Skattestyrelsen kontrollerer på ny visse overførsler fra MobilePay.

Afhængig af de kontrollerede overførslers omfang og størrelse må det forventes, at en del sager vil blive straffesager, hvor Skattemyndighederne vil undersøge, om der er grundlag for en sanktion, f.eks. en bøde. Allerede af den årsag er det meget vigtigt, at henvendelsen håndteres korrekt. En tidlig indsats kan være afgørende for sagens udfald.

Hvis du har modtaget en anmodning eller anden henvendelse fra Skattestyrelsen og ønsker en uforpligtende vurdering af denne, er du altid meget velkommen til at kontakte os hos TVC Advokatfirma for en gratis og uforpligtende vurdering.

#tvcadvokatfirma #skatterogafgifter #mobilepay

Medlemsnyhed

Indrykket af
TVC Advokatfirma

Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
TVC Advokatfirma

Send til en kollega

0.062