23948sdkhjf

TIAGo robotter til Aalborg Universitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

TIAGo robotterne kan helt fra start tilpasses, og de har utallige udvidelsesmuligheder, som de studerende på Institut for Elektroniske Systemer bruger til teste deres projekter

Hans Schourup A/S har leveret to nye robotter, som indgår i undervisningen. Robotterne kan  konfigureres efter ønske. Det gør dem til den ideelle platform til forskningsprojektet, til laboratoriet eller til konkurrencer i robotteknikker.

>> Automatiserede løsninger til dit lager, der ikke kræver en total ombygning - få inspiration her >>

TIAGo robotten kan umiddelbart efter udpakning kombinere opfattelse, navigation og manipulation, og den har færdigheder i forhold til menneske-robot-interaktioner.

De studerende kan hurtigt at komme i gang med at programmere TIAGo, og den har open source-simuleringer og ROS-tutorials tilgængelige, der kan downloades online. 

Universitetets nye kandidatuddannelse i Robotics er en civilingeniøruddannelse rettet mod bachelorer, som er interesseret i robotprogrammering, reguleringssystemer og software.

Uddannelsen giver de studerende indsigt i de udfordringer, virksomheder, rådgivende ingeniører, serviceinstitutter og forskningsinstitutioner møder i forbindelse med anvendelse af robotter og automation i fremtiden, hvorefter de bliver i stand til at omsætte denne viden i professionel praksis.

>> Er du nysgerrig på, hvad en lagerautomat kan gøre for din forretning? Få en uforpligtende kapacitetsberegning >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Send til en kollega

0.079