23948sdkhjf

Artlinco A/S vil gerne introducere jer for vores nye kollega

| Medlemsnyhed | Indrykket af Artlinco A/S

Rene er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i Industrielt Design og blev færdiguddannet i 2009.

Rene har arbejdet både som konstruktør, og senere som konceptudvikler i spændingsfeltet imellem produkt- og forretningsudvikling. Seneste arbejdsgiver var VELUX hvor det blev til lige knap 9 år i forskellige afdelinger med fokus på radikal innovation og produktudvikling. Derudover har Rene været med i diverse start-ups hvoraf seneste omhandlede en sensor og app-løsning til detektering af skader ved rideheste. Udover civilingeniøruddannelsen har Rene en MBA fra Aarhus Universitet. Uddannelsen blev færdiggjort i 2018.

” Jeg søgte job hos Artlinco for at arbejde med en bred vifte af forskellige virksomheder, produkter og problemstillinger. Det er altid enormt interessant at få indblik i hvordan virksomheder agere i forhold til innovation, produkt- og forretningsudvikling.”

Tiden udenfor Artlinco kontoret foregår i Horsens sammen med familien hvor en del af tiden bruges på at renovere hus. Derudover bruges fritiden på mountainbiken, på squashbanen eller på ski i alperne når tiden (og Covid-19) tillader det.

Velkommen til teamet, Rene

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Artlinco A/S

Søndergade 4, 2. sal
8700 Horsens
Danmark
Artlinco A/S

Send til en kollega

0.062