23948sdkhjf

Til dig, der arbejder med byggeri – få styr på sikkerheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Alle erhverv inden for byggeribranchen er vigtige, for uden dem ville det ikke være muligt at leve i det Danmark, som vi kender det i dag.

Derfor er det også vigtigt, at du tager godt vare på dig selv under arbejdet og sørger for at undgå skader. Der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at passe på dig selv – og samtidig spare noget tid undervejs. Det kan du få mere at vide om i denne guide.

Liftudlejning
Lifter er en glimrende løsning, når der skal løftes tunge ting på arbejdspladsen. Uanset hvor vant man er til hårdt arbejde, så er det simpelthen ikke alt, der kan løftes ved mandskraft. Derfor er liftudlejning en rigtig god mulighed for at blive aflastet på byggepladsen, og det sætter samtidig tempoet i vejret. Lad Riwal stå for liftudlejningen og få en fleksibel løsning med høj service. Det kan gøre underværker for jeres arbejdsproces og betyde færre skader i det lange løb.

Lagerdrivning
Hvis I driver et lager med forskellige byggematerialer på din arbejdsplads, er det også vigtigt, at I har tjek på sikkerheden. Ting kan let falde ned fra høje hylder, hvis I ikke passer på, og man kan desuden overanstrenge ryg og arme, når man sætter ting på plads. Det er derfor en god idé at sørge for, at I har en gaffeltruck til rådighed, så I kan flytte rundt på de tunge ting uden at sætte jeres helbred på spil. Ligesom ved liftudlejning er det heldigvis også muligt at leje en gaffeltruck flere forskellige steder i Danmark. På den måde får I noget tid til at prøve den af, inden I beslutter jer for, om den skal være en fast del af jeres lager.

Kend dine grænser
Det afgørende for at undgå skader på arbejdspladsen er naturligvis, at du kender dine grænser. Vær bevidst om hvor meget, du kan løfte, og hvor lang tid du kan arbejde ad gangen, inden du skal have en pause. Det kan være en idé at snakke med en fysioterapeut, hvis du er usikker på, hvor din grænse går. Sørg i hvert fald for at tage fat i en fagperson, så snart du begynder at opleve smerter eller ubehag. Det er meget bedre at tage problemerne i opløbet end at gå rundt og vente på, at de udvikler sig til noget rigtig slemt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093