23948sdkhjf

Bevisbyrden for værdien af fri bil - Hvem har den?

| Medlemsnyhed | Indrykket af TVC Advokatfirma

I en ny afgørelse slår Landsskatteretten fast, hvem der har bevisbyrden for værdien af fri bil. Det slås fast endnu engang, at bevisbyrden ligger hos skattemyndighederne.

TVC Advokatfirma skriver i deres seneste nyhedsartikel om bevisbyrden i forbindelse med værdisættelse af fri bil.

"Landsskatteretten har i en ny endnu utrykt afgørelse (LSR’s j.nr. 20-0022719) taget stilling til, hvem der har bevisbyrden for, om der er grundlag for en beskatning af værdi af fri bil.

I den pågældende sag havde hovedanpartshaverens entreprenørvirksomhed, der blev drevet i selskabsform, anskaffet en Volvo XC60 på hvide plader.

Ved en gennemført kontrol, traf Skattestyrelsen afgørelse om, at hovedanpartshaveren, der også var direktør i selskabet, skulle beskattes af værdien af fri bil som følge af privat rådighed over den pågældende Volvo XC60 på hvide plader. Skattestyrelsen var af den opfattelse, at direktørens status som hovedanpartshaver var tilstrækkelig til, at der var skabt en formodning om rådighed for privat benyttelse

Da der ikke var ført et kørselsregnskab, mente Skattestyrelsen således ikke, at direktøren havde afkræftet denne formodning".

Klik her og læs nyhedsartiklen "Hvem har bevisbyrden ved beskatning af værdi af fri bil?" i sin fulde længde. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
TVC Advokatfirma

Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
TVC Advokatfirma

Send til en kollega

0.078