23948sdkhjf

Preben startede en workforce management revolution

| Medlemsnyhed | Indrykket af TimePlan Software A/S

I 1995 fik Preben Bjerregaard nok af bøvlede Excel-regneark og kringlede regelsæt. Arbejdstidsplanlægning for 60 medarbejdere fordelt på fem butikker måtte kunne gøres lettere.  Og han endte med at få ret.

“Det var voldsomt tidskrævende at udarbejde arbejdsplaner for 60 medarbejdere i Excel. Overblikket var ikke-eksisterende, fejlkilderne utallige og administrationen for stor ved den månedlige lønbehandling,” beretter Preben Bjerregaard, som i 1995 var direktør for Inspiration i Aalborg.

Derfor kontaktede han sin ven Henrik Baasch, som drev IT-virksomheden Erhvervsservice Nord. Henrik Baasch var med på idéen om at udvikle et IT-system til arbejdstidsplanlægning, og sammen med en programmør gik de i gang med at skabe det, vi i dag kender som TimePlan.

TimePlan gjorde hverdagen nemmere

“Vi arbejdede non-stop i to måneder. Vi sad foran computeren 18 timer i døgnet,” husker Preben Bjerregaard.

Det færdige produkt TimePlan revolutionerede butikkernes hverdag. Programmet gav arbejdsgiveren et visuelt overblik og medarbejderen en overskuelig arbejdsplan 16 uger frem.

“Vi fik både besparelser på lønbudgettet og tilfredshed hos medarbejderne. TimePlan gjorde vores hverdag markant nemmere,” siger Preben Bjerregaard, der fortsat bruger TimePlan i dag som centerchef i Aalborg Storcenter.

Et værktøj under Covid-19

I foråret 2020 kom TimePlan til at spille en ny rolle for TimePlan-brugerne i Aalborg Storcenter, da Covid-19 ramte Danmark. Pandemien medførte nedlukning af butikker, restauranter og storcentre og dermed nye behov for tidsregistrering og dokumentation.

“TimePlan har været et troværdigt værktøj under Covid-19. Butikkerne har registreret fravær nemt og korrekt — hvad enten medarbejderne har taget ferie, været hjemsendt eller haft sygefravær. Takket været historiske data fra vagtplaner og tidsregistrering i TimePlan har butikkerne kunnet dokumentere, hvor mange medarbejdere, der plejer at være på arbejde. På den måde har TimePlan dannet datagrundlaget for ansøgninger om lønkompensation,” lyder det fra Preben Bjerregaard.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TimePlan Software A/S

Vandmanden 10C
9200 Aalborg SV
Danmark
TimePlan Software A/S

Send til en kollega

0.109