23948sdkhjf

FoodTech aflyses

| Medlemsnyhed | Indrykket af FoodTech

FoodTech må desværre aflyses som konsekvens af, at Statsministeren i fredags opfordrede danskerne til hjemmearbejde og arbejdsgivere til at sikre, at alle arbejdsrelaterede sociale arrangementer aflyses frem til og med 4. oktober.

Derfor må MCH med opbakning fra messekomitéerne bag FoodTech og DiaLabXpo aflyse messerne, der begge skulle finde sted 29. september – 1. oktober.

Mens forsamlingsforbuddet er gældende, arrangeres messer ud fra regelsættet for storcentre - som et fagligt mødested for udstillere og besøgende fagfolk i sundhedsmæssigt forsvarlige messerammer.

-  Vi har fulgt og følger fortsat regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Aflysningen af både FoodTech og DiaLabXpo er derfor en naturlig konsekvens af statsministerens udmelding i fredags, da messernes termin er før 4. oktober, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, og tilføjer:

-  Beslutningen om aflysningen sker med enstemmig opbakning fra de to messekomitéer og fra de udstillere, vi indtil nu har nået at tale med.

Læs hele pressemeddelelsen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FoodTech

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
FoodTech

Send til en kollega

0.079