23948sdkhjf

CRH Concrete forlænger samarbejdsaftale med Sanistål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Samarbejdet med Sanistål har været med til at effektivisere forsyningskæden og indkøb af MRO-varer i CRH Concrete. Nu er samarbejdsaftalen forlænget, og ambitionen er at blive endnu mere effektiv.

Grundige flowanalyser og fokus på hele forsyningskæden har været med til at skabe et optimeret og meget effektivt indkøb af MRO-varer i CRH Concrete. Resultaterne bygger på et stærkt samarbejde med Sanistål, hvor CRH Concrete igennem en årrække har gjort brug af en one-stop-shopping løsning, hvor Sanistål bl.a. har drevet VMI-løsningerne på virksomhedens forskellige lokationer og stået for indkøb, logistik, varemodtagelse og administration bl.a. via lagerstyringsløsningerne StockMaster og EasySupply.

”I dag bruger vi minimal tid på indkøb og håndtering af MRO-varer, og alligevel har vi det helt rigtige på hylderne, for det sørger Sanistål for. Vi er rigtig glade for samarbejdet og selvom det har stået på i en årrække, så udfordrer vi stadig hinanden og udvikler hele tiden nye måder at øge effektiviteten på. Derfor har vi også valgt at forlænge vores samarbejdsaftale med Sanistål i yderligere tre år,” siger Jannie Schriver, Procurement & Logistics Director i CRH Concrete.

Forventer at tage et tigerspring med ny aftale
Ambitionen med den nye aftale er da også at effektivisere indkøbene endnu mere og stramme produktprogrammet op med udgangspunkt i data og analyser.

”Vi forventer at tage et tigerspring med den nye aftale, fordi Sanistål nu har fået en SAP-platform, som hurtigt kan forsyne os med aktuelle data, som vi kan agere ud fra. Det er helt afgørende, at vi ikke skal vente på tunge filer, som skal arbejdes igennem manuelt. Nu kan vi lynhurtigt følge med i, om vi har de rigtige varer og koncepter og tilpasse det, så vi bliver mere effektive,” siger Jannie Schriver.

Samarbejdet udvikler Sanistål
I Sanistål er der glæde og stolthed over, at CRH Concrete har valgt at forlænge samarbejdet i endnu tre år, fortæller Jesper Høj, kommerciel direktør i Sanistål:

”Det er en vigtig aftale for os, og vi er meget glade for, at CRH Concrete vælger at fortsætte samarbejdet med os. Det er med til at blåstemple os som en værdiskabende samarbejdspartner. Samtidig har CRH en klar vision for fremtiden og stiller store krav til sine samarbejdspartnere, hvilket også er med til at udvikle os. Vi glæder os til at vise vores værd i de kommende år, og vi har stort fokus på at udvikle samarbejdet yderligere, så det skaber endnu mere værdi for CRH Concrete,” siger Jesper Høj.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.062