23948sdkhjf

Glæd dig til inspirerende og højaktuelle indlæg på DiaLabXpo

| Medlemsnyhed | Indrykket af DiaLabXpo

Når DiaLabXpo 29. september til 1. oktober inviterer diagnostik- og laboratoriebranchen indenfor i MCH Messecenter Herning bliver det til tre messedage med inspirerende og højaktuelle indlæg på programmet.

Besøgende kan glæde sig til at suge faglig viden til sig, når dørene om få uger går op til diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse DiaLabXpo i MCH Messecenter Herning. Her vil branchens førende leverandører stå klar til at præsentere fremtidens produkter og løsninger, ligesom messen byder på en række spændende indlæg.

Kombinationen mellem foredrag og udstilling vækker stor interesse hos laborant Ida Nørgaard Jensen fra Odense-virksomheden Amplexa. Hun deltager sammen med en kollega på messen og ser frem til at blive klædt på til fremtiden.

- Et besøg på DiaLabXpo er en rigtig god mulighed for at lære markedet bedre at kende, møde udbyderne, se de mange produkter og løsninger og ikke mindst få viden om de nyeste muligheder inden for laboratorie- og diagnostikbranchen, siger Ida Nørgaard Jensen, som tilføjer:

- Det er krævende og tager meget tid som indkøber at søge viden og mødes med de mange udbydere i en travl hverdag, men med DiaLabXpo kan man ved blot at hive et par enkelte dage ud af kalenderen blive klogere på markedet, og jeg glæder mig til at udvide min horisont gennem både udstilling og oplæg.

Læs hele pressemeddelelsen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DiaLabXpo

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
DiaLabXpo

Send til en kollega

0.063