23948sdkhjf

Har du den bedste pensionsordning?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal svare til spørgsmålet om, hvorvidt du har den bedste pensionsordning, så er svaret, at det har du formentlig ikke.

Derfor bør du læse med her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på den danske virksomhed, APC Forsikringsmæglere A/S, som optimerer deres kunders pensionsordninger med henblik på at give deres kunder flere penge til dem selv, når de skal på pension.

Hvem er APC Forsikringsmæglere, og hvad kan de tilbyde?
APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler. Her kan du blandt andet få uvildig pensionsrådgivning, så du kan få optimeret din pensionsordning. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2007 af Peter Lindblad, der selv har mange års erfaring inden for pensionsbranchen fra sine tidligere stillinger i en række af landets pensionsselskaber. Læs om APC Forsikringsmæglere A/S’s stifter, og bliv klogere på, hvem Peter Lindblad er, og hvordan han kan hjælpe dig med din pensionsopsparing.

Der er rigtig mange fordele ved at vælge at have en virksomhed som APC Forsikringsmæglere med på sidelinjen, når det kommer til dine pensionsforhold. Her kan der blandt andet nævnes følgende seks fordele:

1. Du kan få forventeligt flere penge til din pension via omkostningsbesparelser
2. Du får alene varetaget dine interesser
3. Du får frit valg blandt kommercielle pensionsselskaber
4. Du får løbende overvåget din pensionsordning
5. Du slipper for skjulte gebyrer og omkostninger
6. Du opnår tryghed, når du ved at du har den bedste pensionsløsning for dig

 1. Du kan få forventeligt mere i pension via omkostningsbesparelser
  Du kan netto få flere penge sat ind på din pensionsopsparing hver måned, fordi APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at skære ned på dine omkostninger og på de gebyrer, der er forbundet med at have en pensionsordning. Det skyldes, at APC Forsikringsmæglere har en stor kundekreds (flere end 13.000 kunder) med mere end 21 milliarder kroner i samlet opsparing. Det giver dem bedre forudsætninger for at forhandle lave priser med de forskellige pensionsselskaber i markedet.

 2. Du får alene varetaget dine interesser
  Hos APC Forsikringsmæglere har de kun fokus på dig og dine interesser. De har ikke noget økonomisk incitament i forhold til, om du skal vælge det ene eller det andet pensionsselskab. Du får med andre ord 100 % uvildig rådgivning ud fra, hvad der vil være den bedste pensionsløsning for lige netop dig tilpasset dine krav og behov og din specifikke livssituation.

 3. Du får frit valg blandt kommercielle pensionsselskaber
  Når du vælger at blive kunde hos APC Forsikringsmæglere, får du mulighed for helt frit at vælge mellem alle de relevante pensionsselskaber, der er for dig. Det betyder, at du ikke længere behøver at være låst fast til lige netop det pensionsselskab eller den bank, som du er kunde hos i dag. Du kan i stedet vælge et helt nyt pensionsselskab, som har opsparings- og/eller risikoprodukter der passer bedre til dine behov. Du kan også vælge produkter hos flere pensionsselskaber på samme tid og på den måde sammensætte din helt egen pensionsløsning - for at møde dine specifikke behov.

 4. Du får løbende overvåget din pensionsordning
  Selvom det måske skulle vise sig, at du allerede har den mest optimale pensionsordning på markedet, ud fra dine behov, så er det ikke ensbetydende med, at det vil blive ved med at forholde sig sådan. Priser og vilkår ændrer sig løbende i pensionsbranchen, og derfor kan det godt betale sig at holde øje med pensionsløsningerne regelmæssigt for at sikre, at du stadig har den mest fordelagtige løsning til dig.Med APC Forsikringsmæglere ved din side kan du få overvåget din pensionsløsning, så du ikke selv behøver at bruge tid på det. På den måde er du sikker på at du altid har den mest optimale og hensigtsmæssige pensionsløsning.

 5. Du slipper for skjulte gebyrer og omkostninger
  Vi vil alle sammen gerne slippe for at skulle betale for meget for noget. Det gør sig naturligvis også gældende for pensionsopsparinger. Vidste du, at en stor del af din nuværende indbetaling hver måned går til skjulte gebyrer og omkostninger forbundet med at have pensionsordningen?

  APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med at reducere de skjulte gebyrer og omkostninger, således at du får en større pensionsopsparing til dig selv, uden at du skal indbetale flere penge hver måned.

 6. Du opnår tryghed, når du ved du har den bedste pensionsløsning for dig
  Alt i alt kan du være helt sikker på, at du med uvildig rådgivning og høj faglig kompetence vil få den bedste pensionsløsning, når du vælger at blive kunde hos APC Forsikringsmæglere. Få fordelene ved at have din pension hos APC Forsikringsmæglere allerede i dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063