23948sdkhjf

Udbyg din viden på FoodTech, 29. september - 1. oktober 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af FoodTech

Når fødevareteknologimessen, FoodTech, om blot to uger samler fødevareindustrien og skaber trygge rammer for det personlige møde.

Glæd dig til at møde dygtige og engagerede udstillere og gå på opdagelse i et væld af produktnyheder. Mød bl.a. Teknologisk Institut på stand 7242 i Hal J, som har udviklet et røntgendetekterbart nylonpulver til 3D-print. Pulveret er godkendt til fødevarekontakt, og dermed kan fødevareindustrien trygt udnytte alle designfordelene ved 3D-print - evt. afbrækkede dele fra de printede emner vil nemlig blive fanget i produktionens metal- eller røntgenscannere. Oplev også deres nye 3S-overfladebehandling, som gør 3D-printede nylonemner vandbestandige og langt mere rengøringsvenlige.

Se flere produktnyheder fra udstillerne her

Bliv også klogere på fremstilling af fødevarer

På FoodTech kan du i år også opleve en række leverandører af laboratorieteknik og -udstyr, som står klar til at præsentere og fremvise produkter og løsninger til fødevareindustrien. Diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, DiaLabXpo, vil i år være at finde i Hal M på FoodTech. Her kan du få en dialog om dine konkrete udfordringer og mulige løsninger i fremstillingen af fødevarer. Igennem analyse og måling opnås en større viden om fremstilling af fødevarer, som kan sikre en bedre kvalitet og mere rentabel produktion af dine fødevarer.

Læs mere om DiaLabXpo og se alle udstillerne her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FoodTech

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
FoodTech

Send til en kollega

0.078