23948sdkhjf

Kd marketing support har 15-ÅRS jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af kd marketing support

Kd marketing support i Fredericia, som har specialiseret sig i markedsføring inden for jern- og metalindustrien, har 15-års jubilæum.

Kd marketing support blev etableret i september 2005 af Karina Davids, som igennem tidligere ansættelser i industrivirksomheder havde spottet et behov for mere kontinuerlig og målrettet markedsføring i de små og mellemstore virksomheder, der ikke har økonomi og/eller behov for en marketingekspert på fuld tid.  Konceptet blev en succes, og i årenes løb har rigtigt mange virksomheder haft glæde og fordel af at hyre kd marketing support som ekstern marketingfunktion.

Målbare resultater
I de seneste 15 år har kd marketing support løst marketingopgaver for en lang række virksomheder – en stor del af dem inden for jern- og metalindustrien. Opgaverne har blandt andet bestået af længerevarende strategisk branding og PR, målrettet intern og ekstern kommunikation samt forskellige kampagner, både offline og online, der har resulteret i målbare resultater og vækst i virksomhederne. Det gælder også her i corona-tiden, hvor kd marketing support har hjulpet adskillige virksomheder med at øge deres digitale synlighed via en række forskellige online-tiltag. De målrettede tiltag har betydet, at kdmarketingsupport har kunder, der har øget trafikken på deres websted med helt op til 35 % i forhold til samme periode sidste år. Det har givet kunderne flere henvendelser via både websted og telefon, hvilket har bidraget til, at de kun har haft et minimalt fald i omsætningen.

Skal vi også hjælpe dig
… med at holde gang i forretningen? Så kontakt os eller læs mere på www.kdmarketingsupport.dk

Om kd marketing support
Kd marketing support hjælper små og store virksomheder med alt inden for marketing, lige fra enkeltstående opgaver såsom udarbejdelse af pressemeddelelser til en komplet marketingplan. Den grundlæggende idé med kd marketing support er at rådgive virksomheder om, hvordan de får mest muligt ud af deres markedsføringsbudget og at hjælpe dem med den overordnede gennemførelse af tiltagene.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
kd marketing support

Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark
kd marketing support

Send til en kollega

0.08