23948sdkhjf

E-kursus: Persondataforordningen, GDPR

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Dansk Energi udbyder et branchetilpasset e-kursus om persondata. Kurset er relevant for alle medarbejdere i virksomheden, som har berøring med persondata og derfor har brug for at kende til de skærpede regler om persondata

Persondataforordningen har skærpet reglerne om behandling af personoplysninger. Det er derfor vigtigt, at alle medarbejdere i virksomheder, der håndterer persondata (fx forbrugsdata, navn og e-mail på kunder, cpr-numre mv.), får et grundlæggende kendskab til reglerne.

E-kurset kan ikke erstatte virksomhedens generelle arbejde med GDPR på ledelsesniveau. Kurset er et supplement, så det bl.a. sikres, at alle medarbejdere er instrueret i den registreredes (kundens) rettigheder efter forordningen m.m.

E-kurset er let tilgængeligt og pædagogisk opbygget, så alle kan være med. Kurset består af små online moduler, så medarbejderne kan tage kurset i små bidder.

E-kurset foregår ved egen pc, når det passer ind i dagligdagen. Der er i alt 22 moduler på kurset. Disse er inddelt i 5 pakker. Når man køber licenser til kurset, får man adgang til alle moduler. Det er op til virksomheden at beslutte, hvor mange af modulerne, de enkelte medarbejdere skal have adgang til og gennemføre – det kan afhænge af medarbejdernes arbejdsopgaver og ansvar. Det tager ca. 3 timer at gennemføre alle moduler.

Målgruppe
Alle medarbejdere i energibranchen.

Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.062