23948sdkhjf

Lad os nyde sommeren – sammen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af kd marketing support

Sommeren er over os. Det betyder også, at mange af vores kunder i industrien kører på nedsat blus.

Det giver derfor rigtigt god mening for os i kd marketing support, at vi også trækker stikket i et par uger. Vi holder ferielukket i uge 29 og 30, men vi vender stærkt tilbage efter ferien.

Et anderledes 2020
Første halvdel af 2020 vil gå over i historiebøgerne som foråret, hvor Covid-19 gjorde sit indtog, og hvor store dele af samfundet lukkede ned for at forhindre yderligere spredning af virussen.

I kd marketing support har vi heldigvis ikke været så hårdt ramt af krisen. Vi har kunnet forsætte vores arbejde på afstand, og de fysiske møder blev erstattet af online møder. Det har været en tid, hvor der i høj grad har været behov for klar og tydelig kommunikation.

Som alle andre har vi også haft kunder, som har været ramt på økonomien og derfor har været tvunget til blandt andet at reducere deres markedsføring til et minimum i en periode, men vi har heldigvis også haft kunder, som har valgt at øge marketing- og kommunikationsindsatsen for at fastholde eller højne synligheden hos kunderne.

Øget digital synlighed har givet pote 
Det har vi hjulpet dem med ved at sætte fokus på at øge deres digitale synlighed via en række forskellige online medier. Det har vist sig at være en rigtigt klog beslutning. Fordi nogle konkurrenter valgte at trække sig, har vores kunder nemlig fået virkelig god eksponering, og generelt har vi fået kundernes marketingbudget til at række længere takket være lavere klikpriser på fx Google Ads. Og der er ingen tvivl om, at disse virksomheder kommer til at stå stærkere i deres kunders bevidsthed – også efter krisen har lagt sig.

Vi har kunder, som har øget trafikken på deres websted med ca. 35 % i forhold til samme periode sidste år, og det har givet flere henvendelser via både websted og telefon, og det har bidraget til, at de kun har haft et minimalt fald i omsætningen.

Har du behov for hjælp til at optimere din digitale forretning? 
Skal vi også hjælpe dig med at optimere din digitale forretning efter sommerferien? Så ring eller skriv allerede nu, så vi kan få lagt en aftale i kalenderen – om det skal været et fysisk elle online møde vil vi lade være op til dig.

Kd marketing support ønsker alle en dejlig sommer! 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
kd marketing support

Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark
kd marketing support

Send til en kollega

0.094