23948sdkhjf

Tribia udvider samarbejdet med NCC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

Tribia udvider sit samarbejde med NCC, en af Nordens førende virksomheder inden for byggeri, infrastruktur og ejendomsudvikling.

Den nye aftale omfatter den cloudbaserede samarbejdssløsning for BIM-data, BIMEYE, samt support i form af projektmetode og uddannelse i forbindelse med opstart af nye projekter.

NCC har i flere år arbejdet med BIMEYE for at optimere effektiviteten af en række store byggeprojekter, primært i Sverige.   BIMEYE er en effektiv cloud-baseret samarbejds- og koordineringsplatform, der gør det muligt at indsamle og dele data i virksomhedens BIM-processer. Den nye centralt forhandlede aftale omfatter anvendelse af BIMEYE som support i et for NCC frit antal udvalgte byggeprojekter i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

"Vi er naturligvis meget glade og stolte over, at NCC giver os denne øgede tillid," siger Mats Persson, Business Development Director, Tribia. Digitaliseringen af bygge- og anlægssektoren accelererer, og med dette er interessen for Tribias’ cloud løsninger til understøtning af de digitale arbejdsprocesser steget betydeligt. NCC er efter vores mening en af de fremmeste virksomheder i byggebranchen med hensyn til digitalisering af deres arbejdsprocesser. Vores strategi er at "levere en BIM-samarbejdsløsning, hvor projekter indsamler, kvalitetssikrer og kommunikerer bygningsinformation i én løsning gennem alle projektets faser". Dette gør at vi vil være godt rustet til at yde NCC den hjælp, de efterspørger, for at komme i mål med deres ambitioner de kommende år."

Om NCC
NCC's vision er at forny branchen og tilbyde de bedste og mest bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordens førende virksomheder inden for byggeri, infrastruktur og ejendomsudvikling med en omsætning på ca. SEK 58 milliarder og 15.500 medarbejdere i 2019. NCC er noteret på Nasdaq Stockholm.

Om Tribia
Siden 2001 har Tribia været en førende aktør og leverandør af samarbejdsløsninger til projekter i byggebranchen. I dag er vi markedsleder i Norden med vores BIM Collaboration løsning, hvor projekter indsamler, kvalitetssikrer og kommunikerer bygningsinformation i en enkelt løsning gennem alle faser af projektet. Vi digitaliserer og forbedrer projektimplementeringen.

Vi er 80 medarbejdere, der udvikler, leverer og administrerer produkterne Interaxo, uniZite og BIMEYE, som er en del af vores BIM Collaboration-løsning. Alle er vi engagerede i at realisere vores vision: "Sammen vil vi skabe projektlykke".

Om Addnode
Addnode Group er en international it-virksomhed med 1500 medarbejdere i 17 lande. I tæt samarbejde med vores kunder skaber vi digitale løsninger af software og services for at opbygge et mere bæredygtigt samfund. Vores kunder bruger vores digitale løsninger til at designe, bygge og administrere produkter, fast ejendom og infrastruktur. I den offentlige sektor muliggør vores digitale løsninger effektiv ledelse og kommunikation med borgerne.

I 2019 udgjorde nettoomsætningen 3.434 millioner kroner. Addnode Groups B-aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. For mere information, besøg venligst: www.addnodegroup.com.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Send til en kollega

0.063