23948sdkhjf

Webinar om konsignationslager og Dynamics 365 BC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

De fleste virksomheder forsøger lige nu at tænke i nye løsninger for at komme stærkt ud af krisen. Én forretningsmodel, som er topaktuel lige nu, er konsignationslager.

Hvordan kan du bedst muligt understøtte konsignationslager?
Flere og flere virksomheder, som leverer ind til detailbranchen, er begyndt at anvende konsignationslager som forretningsmodel, og hvis du kan digitalisere den strøm af dokumenter, der flyder mellem dig og din kunde, så opnår du det mest effektive flow.

Til dette skal du bruge et EDI-integrationsmodul til dit ERP-system - så kan vi sammen sikre forbindelsen mellem dit ERP-system og dine samhandelspartnere.

Hvad er fordelene ved konsignationslager?
Hvis du er leverandør til detailbranchen, eller hvis du selv er detailvirksomhed, er der store fordele forbundet med at anvende konsignationslager:

Som leverandør slipper du for den omkostning og arbejdsbyrde, der er forbundet med lageropbevaring, du sikrer en maksimal eksponering af dine varer og øger chancerne for salg.

Som detailvirksomhed reducerer du din driftskapital, da du kun betaler leverandøren for varerne, efterhånden som du sælger dem.

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365 BC
Download TrueCommerces webinar, og hør mere om mulighederne med EDI-integration til Dynamics 365 BC. Webinaret tager udgangspunkt i en case, hvor en virksomhed understøtter deres konsignationslager med EDI og Dynamics 365 BC, men du får også en generel gennemgang af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 BC. Klik her for at downloade webinaret.

Download case
Dansk smykkeproducent med konsignationslager hos Magasin og Illum integrerer deres elektroniske dokumentflow til Dynamics 365 Business Central. Klik her for at downloade casen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.079