23948sdkhjf

Produktionsoverblik - hvor som helst og når som helst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Data Intelligence

I den seneste tid er det blevet almindeligt for mange af os at arbejde fra andre lokationer, end vi er vant til. Men hvordan styrer du din produktion på afstand?

Med DIAP får du overblik over alle dine produktionslinjer og -data i ét samlet system. Og fordi softwaren kører i en normal webbrowser, har du adgang til alle dine produktionsdata, præcis når du ønsker det, og ligegyldigt hvor du befinder dig. Du får altså mulighed for at overvåge og styre produktionen - også selvom du måske ikke er tilstede on site.

Mange produktionsvirksomheder står for øjeblikket med en række udfordringer forårsaget af den globale Corona-krise. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at holde produktionen i gang og at udnytte det eksisterende produktionsanlæg mest effektivt. 

Se, hvordan DIAP har hjulpet andre virksomheder med at optimere produktionen og få mere ud af de eksisterende maskiner. 

https://www.diap.online/cases/

DIAP passer ind i alle produktionsmiljøer og kommunikerer med både PLC'er, sensorer og robotter. Kontakt Jens Rosenkilde på jre@eltronic.dk eller 5156 8671 for en uforpligtende snak om, hvordan du kommer i gang med DIAP i din produktion. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Data Intelligence

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
Data Intelligence

Send til en kollega

0.095