23948sdkhjf

Unikke lokaler til dit arrangement i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du på udkig efter flotte lokaler i København til dit kommende arrangement? Det kan være i forbindelse med en konference, et møde eller et selskab.

I København findes der et hav af spændende muligheder, og det kan du læse meget mere om her i artiklen.

Smukke selskabslokaler hos Madklubben på Østerbro
Hvad end det er til en privat fødselsdagsfest eller en konference med arbejdet, er det vigtigt, at man finder de helt perfekte lokaler. Du kan for eksempel finde smukke selskabslokaler hos Madklubben, hvor de er eksperter i at afholde enhver type selskab. Lokalerne er placeret midt på Østerbro, og de er indrettet med flotte designermøbler, og de er desuden oplagte til selskaber på både 40 og 120 personer.

Er du på udkig efter et sted, der kan huse mange forskellige typer selskaber og arrangementer, kan du også med fordel se, hvad PAKHUS11 har at byde på. PAKHUS11 er et yderst smukt pakhus placeret lige ved Christianshavn, og her får du rammerne til alle typer af events. Denne unikke placering gør desuden, at alle vil have nemt ved at komme både dertil og derfra igen, og endelig er der plads til en masse gæster.

Kabelhallen har plads til flere hundrede mennesker
Når det kommer til valg af lokaler til et arrangement, er det vigtigt, at atmosfæren i rummet passer til arrangementet. Leder du efter et sted, der har en industriel og rå stemning, er kabelhallen i København et godt bud. Det er nemlig en industriel og unik hal, og det særlige ved hallen er, at den kan huse flere hundrede mennesker. Kabelhallen er desuden oplagt til afholdelsen af alle slags begivenheder og selskaber, og der er således et uanet antal muligheder her.

Det er tilmed et populært valg at leje HUONE Copenhagen / Strand Room. Dette er kombinerede konference- og mødelokaler, og de er kendetegnede ved deres inspirerende og kreative atmosfære. Endvidere er du her garanteret fremragende service, og du kan derfor vide dig sikker på, at alt fungerer, som det skal, når du booker disse lokaler.    

Hjemlig hygge og udsøgt mad hos Brdr. Price
Skal du afholde et arrangement i København, hvorfor du leder efter lokaler, kan du også leje Brdr. Price, der ligger i Rosenborggade. Der er her tale om en hyggelig restaurant med god atmosfære, og der er plads til 46 gæster. Restauranten er derfor det oplagte valg, uanset hvilken type anledning det drejer sig om, og den bookes blandt andet til konfirmationer, bryllupper, julefrokoster og firmafester. Søger du således et spisested med fokus på den hjemlige hygge og udsøgt mad, er Brdr. Price et godt bud.

I kælderen hos KöD finder du hyggelige lokaler, der er oplagte til både selskaber og fest. Det særlige ved kælderen er, at det er et privat lokale. Det vil sige, at I har hele rummet for jer selv hele aftenen. Herudover er det meget enkelt indrettet med naturligt lys og mørke møbler. På KöD er der plads til, at du kan invitere op til 60 personer, og der er desuden mulighed for både at bestille selskabsmenuer og a la carte.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047