23948sdkhjf

Du er med i samtalen ved aftensbordet

| Medlemsnyhed | Indrykket af LMI Danmark A/S

Fem råd der styrker en postive omtale af dig og din virksomhed.

Dine hjemsendte og hjemmearbejdende medarbejdere har ikke længere samme kontakt med din virksomhed. Jeg hører, at nogle oplever det som en ufrivillig karantæne. 

Du er et vigtigt bindeled. Det er via dig de identificere sig med jeres virksomhed. Det, du siger og gør, betyder meget for deres motivation, tryghed og kvaliteten af de opgaver, de løser.

Medarbejderne vælger selv den historie, de fortæller om dig og arbejdet ved aftensbordet. Det de siger, passer ind i deres oplevelse af den nuværende situation.

I en tid med mange uforudsigelige ting og store krav om forandring, har de brug for dit personlige lederskab, din empati og tro på fremtiden. 

1. Lyt efter de positive hensigter, hvis en er opgivende, negativ eller hård i tonen. Bagved gemmer der sig måske et presset menneske, der skal have en hjemmeløbende familie til at fungere. Pres og frustrationer bremser vores kreativitet og koncentration. 
2. Erkend og accepter deres personlige grænser. I pressede situationer reagerer vi vidt forskelligt. Nogle håndter det bedre end andre. 
3. Vis overbærenhed.
4. Hvis du ved, hvad de bliver irriteret over, så forvent, at irritationen højst sandsynlig er større i øjeblikket. Forstå reaktionen. Gør alt hvad du kan for ikke, at du bidrager yderligere til irritation. 
5. Vær begejstret og stolt over alt det der lykkes. Slå fast med syvtomme søm, at du er klar til at møde fremtiden. 

Jeg taler med mange ledere, der fortæller, at de selv er pressede og usikre. De føler at ledelseskravene ind i mellem er uoverskuelige og at der er vendt op og ned på mange ting. En del savner en at tale med, som ikke har nogen sanktions beføjelser.

Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer som personlig sparringsparter for ledere i mere end 400 virksomheder. Ring til mig på 4040 3022. Det er gratis og uforpligtende.

Held og lykke med lederjobbet i en tid med daglige forandringer .


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LMI Danmark A/S

Musvitvej 24
7100 Vejle
Danmark
LMI Danmark A/S

Send til en kollega

0.064