23948sdkhjf

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af DIAP by Eltronic Data Intelligence

Hos Smurfit Kappa i Kolding er de kommet godt i gang med at bruge DIAP. På bare 2 dage har det allerede sparet virksomheden for 60.000 kr.

Hos Smurfit Kappa i Kolding er projektingeniør Christian Lund kommet hurtigt i gang med at bruge DIAP. Og det har været en positiv oplevelse på flere fronter. Christian fortæller: “I første trin har vi koblet DIAP op på vores køleanlæg, hvor vi havde nogle tekniske problemer. Ved at opsamle temperaturdata i bare 2 dage, kunne vi se, at problemet ikke var helt som først antaget. Det har allerede givet os en samlet besparelse på 60.000 kr”.

Den oplevelse betyder, at Smurfit Kappa nu installerer DIAP på et lignende anlæg på en af deres andre fabrikker. Det er dog ikke den eneste positive oplevelse, Smurfit Kappa har haft med DIAP. Installationen og den første opsætning var hurtigt overstået, og det første dashboard viste allerede i løbet af få timer brugbare data.

Dataopsamling i flere trin
Smurfit Kappa har i første omgang valgt at koble DIAP op til deres køleanlæg. På lidt længere sigt er der imidlertid planer om at udvide brugen til andre områder og projekter.
"Næste trin for os er at bruge DIAP til dataopsamling i forbindelse med et internt transportprojekt. Vi kigger på en større investering i nyt udstyr, og i den forbindelse kan vi bruge DIAP til at opsamle og visualisere data omkring vores nuværende proces”, siger Christian Lund.

Læs mere om Smurfit Kappas oplevelser med DIAP i vedhæftede pdf. 

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge DIAP til at optimere din produktion?

Kontakt Anne Kathrine Mikkelsen (5156 8674) eller Jens Rosenkilde (5156 8671) for en snak om dine muligheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DIAP by Eltronic Data Intelligence

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
DIAP by Eltronic Data Intelligence

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079