23948sdkhjf

20-års jubilæum hos Eltronic

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Hos Eltronic er vi stolte af og taknemmelige for, at vi i marts måned kan fejre 20-års jubilæum. Det har været 20 år, hvor vi har udviklet os fra at være en lille virksomhed i IT- og automationsbranchen til at bestå af en gruppe højtspecialiserede teknologivirksomheder. Og fra de bare 5 medarbejdere, som var med til at starte virksomheden i marts 2000, kan vi i dag fejre vores jubilæum med over 500 medarbejdere.

Rejsen har været både spændende og lærerig. Den har bragt os til forskellige markeder og industrier og givet os uvurderlige erfaringer. Erfaringer, som vi drager nytte af hver eneste dag til at skabe værdi hos vores kunder. For uden kunder intet Eltronic.

En af de centrale værdier i Eltronic gennem alle 20 år har været vores tætte samarbejde med både kunder og leverandører. Vi tror på, at vi opnår de bedste løsninger, når vi samarbejder og lærer af hinanden.

Vi vil derfor gerne takke alle de kunder og samarbejdspartnere, der har været en del af vores rejse i de sidste 20 år. En stor tak skylder vi selvfølgelig også de mange engagerede medarbejdere, som har gjort det hele muligt.

For at fejre jubilæet har vi sammensat en lille video, der viser, hvordan vi har udviklet os i løbet af de sidste 20 år. Vi glæder os til at fortsætte rejsen med nuværende og fremtidige medarbejdere og samarbejdspartnere.

Se videoen ved at klikke her eller på linket til højre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078