23948sdkhjf

Skal din produktion være digital i 2020?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Du kan opnå store gevinster ved at digitalisere din produktion og opsamle data. Men når maskinerne kører og hjulene drejer, kan det være svært at få et overblik over mulighederne.

Hos DIAP tilbyder vi dig derfor en komplet digitaliseringsløsning i 4 trin:

I samarbejde med jer gennemgår vores digitaliseringsrådgiver jeres produktion og får et grundigt indblik i, hvor de største udfordringer ligger i forhold til optimering og effektivisering af produktionen. Vi finder frem til, hvor de vigtigste målepunkter er, og hvordan du nemmest får fat i de konkrete data.
Du får en komplet digitaliseringsløsning, hvor vi tilbyder at installere og konfigurere både DIAP hardware og software.

Vi sætter dashboards op og giver udvalgte nøglemedarbejdere en grundig træning, så I selv kan arbejde videre med systemet.
Afhængig af dine behov, får du hjælp til analyse af data og implementering af effektiviseringstiltag. På den måde sikrer vi, at du får det fulde udbytte af din investering og dine produktionsdata.

Vidste du, at DIAP er en del af Eltronic. En ingeniørvirksomhed med fokus på at øge produktiviteten, fleksibiliteten og effektiviteten af sine kunders forretning. Med mere end 20 års erfaring og 500 ansatte er Eltronic Group en både velkendt og anerkendt partner i industrien.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Send til en kollega

0.078