23948sdkhjf

E væske - hvad skal du gå efter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du en af dem, der ønsker at skifte din almindelige cigaret ud med e cigaretter, eller ønsker du blot at træde ind i den store verden af e væske, smagsnuancer og nikotin?

Uanset hvad kan det være en anelse uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal starte. Hvilken e væske skal man vælge til sin e-cigaret, og hvad er dine forventinger til e væske?

Du skal i hvert fald ikke forvente, at e væske smager på samme måde som din vante cigaret, for det gør den ikke. Dog kan du faktisk få e væske, der smager af tobak, hvis du desperat er på jagt efter smagen af traditionel røg.

Der findes tusind forskellige smagsnuancer, når det kommer til e-cigaretter, og det er med at prøve sig frem, før du finder det produkt, du foretrækker. Det er med e væske, som med så meget andet - det handler om præferencer.

Sørg for vælge et sikkert produkt
Noget af det, der er vigtigt, når man gerne vil ryge e cigaretter, er, at man skal finde en forhandler, der forhandler sikre produkter. E væsker er ikke bare e væsker, og som forbruger vil du gerne benytte dig af produkter, der ikke indeholder alverdens skadelige, ikke godkendte stoffer.

Shopper du online, må du derfor gerne være opmærksom på, om hjemmesiden er e-mærket eller ej. Er den det, kan du frit handle dine produkter, om du så er på jagt efter e væsker eller en nikotin base.

Når du først har kastet dig ud i en verden af e væsker og nikotin baser, er der ingen grænser for, hvordan du kan sammensætte din e-cigaret.

Find den nikotin base, der passer til dig
Noget af det, der er svært at undvære, når man går fra almindelige cigaretter til e-cigaretter, er den effekt, nikotin giver.

Derfor er det selvfølgelig også muligt at vælge en nikotin base til din e-cigaret, så overgangen til disse bliver så god som muligt.

Fordelen ved en nikotin base er, at du selv kan regulere styrken af nikotin. Heri kan du tilsætte aroma efter din helt subjektive smag, hvilket aldrig er muligt ved en almindelig cigaret.

Finder du den rette forhandler, skal du heller ikke være nervøs for skadelige stoffer. Godkendte nikotin baser indeholder propylenglycol og vegetabilsk glycerin, som er stoffer, man også bruger i fødevareindustrien. Dermed er de selvfølgelig godkendt til mennesker.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064