23948sdkhjf

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Datamarked ApS

GOD NYHED TIL ERHVERVSKUNDER HOS DATAMARKED!

For at kunne tilbyde vores erhvervskunder* størst mulig fleksibilitet ved køb af genbrugt IT-udstyr, har vi hos Datamarked indgået et samarbejde med Grenke Leasing.


Hvorfor vælge it-leasing?

I stedet for at købe jeres it-udstyr og efterfølgende afskrive på det i hele produktets levetid (typisk ca. fem år), kan perioden forkortes med en leasingaftale.

En leasingaftale gør det muligt at opgradere udstyr oftere og giver samtidig mere økonomisk fleksibilitet, da der ikke er kapital bundet i investering.

Ved at vælge leasing frem for køb, forbedres likviditeten, og der er samtidig mulighed for altid at være opdateret med det udstyr der matcher behovet i virksomheden.

Fordelene kort fortalt:

  • Forbedrer jeres likviditet.
  • Pålidelig budgetlægning på basis af de konstante leasingydelser.
  • Brugervenlig online aftaleadministration.
  • Leasing tilbydes fra en købspris på 10.000 kr.

Se vedlagte katalog for priseksempler og yderligere information eller kontakt Claus Sørensen på 3015 3140 eller cls@datamarked.dk for at få et godt tilbud på jeres fremtidige leasingaftale af genbrugt IT-udstyr hos Datamarked.

*OBS! Vi gør opmærksom på at det kun er muligt at få en leasingaftale som erhvervskunde med gyldigt CVR-nummer. Kreditvurdering foretages af Grenke.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Datamarked ApS

Østre Fælledvej 16
9400 Nørresundby
Danmark
Datamarked ApS

Send til en kollega

0.094