23948sdkhjf

Hold pakkerne lukket med kvalitets pakketape

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for rådgivning og salg af pakketape. Derfor kan du som kunde hos ALBE Emballage A/S altid være sikker på, at få tape i den højeste kvalitet.

KÆMPE UDVALG AF PAKKETAPE
Danmarks største og bedste udvalg af pakketape finder du hos ALBE Emballage A/S. Uanset om du skal bruge pakketape i håndruller, maskinruller, pakketape med tryk, 25 mm bred pakketape, 50 mm bred pakketape mv. så har ALBE Emballage A/S tapen på lager og kan levere på din adresse dagen efter bestilling.

Pakketape i mange forskellige bredder
Når du køber tape hos ALBE Emballage A/S, kan du være sikker på altid at få den bedste kvalitet pakketape til en rigtig god pris. ALBE Emballages store udvalg af pakketape, gør det muligt at vælge mellem en masse forskellige bredder på tapen, flere forskellige farver samt flere forskellige typer af pakketape. Se mere her.

Fordele ved PP (Polypropylen) tape
Når du skal vælge en pakketape til lukning og forsegling af dine forsendelser, er der et par ting du skal overveje. PP tape leveres med flere forskellige typer lim og er generelt en fornuftig og økonomisk løsning til et hav af forskellige typer pakkeopgaver. De forskellige typer lim har hver deres egenskab, nogle kan anvendes ved meget kolde temperaturer, andre støjer meget lidt mv. Du kan læse mere om de forskellige egenskaber PP Hotmelt, PP akryl og PP Solvent pakketape har på vores hjemmeside.

Klar, brun eller farvet tape
Når du skal købe pakektape er det ikke kun materialet og bredden der skal tages stilling til. Tapen leveres nemlig også i mange forskellige farver. Ønsker du at gøre din virksomhed mere synlig, kunne det også være en ide at få lavet pakketapen med dit logo tryk på. Tape med tryk er en populær form for markedsføring da det er forholdsvist billigt at komme igang med og som samtidig skaber en høj markedsføringsværdi.

Din emballage rådgiver
Vi hjælper gerne med at finde lige præcis den emballage, der passer bedst til indpakning og forsendelse af dine varer. I vores sortiment finder du alt hvad du skal bruge, både papkasser, fragtetiketter, kassefyld og meget meget mere. Dermed er det nemt for dig at få klaret dine emballage indkøb og samtidig få det til en god pris.

Vi har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage, dermed er du som kunde hos os sikret altid at få en god og økonomisk løsning, som både sikrer at dine varer kommer sikkert frem under transport og forsendelse og som samtidig giver dig mulighed for at spare omkostninger.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.094