23948sdkhjf

Stort udvalg af viskosimetre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lisco Analytical ApS

Viskositets måling i alle typer væsker og flydende medier

Anvendelse
Viskositetsmåling bruges bl.a. i den kemiske industri og i levnedsmiddelproduktion til kontrol af processen og optimering eller som en parameter til kvalitetskontrol. Brug af viskosimetre er ligeledes en vigtig proces parameter inden for biotech, olie, plastik, maling og tryksværte.

Vibrerende viskosimetre er velegnede til at måle på ikke-Newtonske flydende medier, som pseudoplastiske væsker. Hydramotion proces viskosimetre måler viskositeten i pseudoplastiske væsker med samme repeterbarhed som i Newtonske væsker, hvilket gør dem særlig velegnede til overvågning og kontrol af processer med disse typer væsker, der er almindelig forekommende.

Sensorer og processorer
Vores sensorer er kompakte og udført i helsvejst rustfrit stål, de er meget robuste og kan leveres i forskellige materialer. Fra sensorens overflade trænger forskydningsbølgen kun nogle få mm ud i væsken, hvilket gør det muligt at montere sensoren meget tæt på væggen af et rør eller en tank. Processoren har indgang for et temperatur signal, der muliggør korrektion af viskositeten til en reference temperatur. Processoren tilsluttes sensoren med et standard tre leder skærmet kabel og kan placeres op til 1000 meter fra sensoren.

Viskosimetre
Der er generelt anvendelige industri viskosimetre designet til opfylde de industrielle anvendelsers forskellige tekniske krav, og der er viskosimetre designet til specifikke applikationer.

Se hele vores udvalg af Viskosimetre

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lisco Analytical ApS

Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Danmark
Lisco Analytical ApS

Send til en kollega

0.063