23948sdkhjf

Specialmaskiner til bearbejdning af glasfiber og komposit

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODIN Engineering A/S

I mere end 20 år har ODIN Engineering opfundet, udviklet, konstrueret, installeret og serviceret støbemaskiner, boremaskiner, skæremaskiner og fræsere, som bruges af andre virksomheder til at bearbejde glasfiber og komposit til præcisionsemner.

På dette felt er vi kendte for innovative løsninger, gedigen kvalitet og et højt serviceniveau.

”Nogle af de specialmaskiner, som vi er kendt for at fremstille, er boremaskiner, som sætter meget præcise huller i glasfiberen. Den måde, som boringen udføres på, er noget vi har udviklet på igennem mange år hos ODIN Engineering. Centreringen af hullerne og boringens præcision har stor betydning for materialets efterfølgende holdbarhed. Den type af specialmaskiner, der kan udføre præcise boringer af hullerne, dem er vi topspecialiserede i hos ODIN,” fortæller maskintekniker og konstruktør hos ODIN Engineering, Lars Bo Krogh Jensen.

Han er med til at udvikle, designe og konstruere både boremaskiner og andre specialmaskiner til vores kunders bearbejdning af glasfiber og komposit, herunder blandt andet at finde de komponenter, som skal indgå i specialmaskinerne:

”Vi har en stor viden om, hvordan forskellige kombinationer af glasfiber og komposit arter sig. Den viden bruger vi, når specialmaskinerne designes og konstrueres. Det er en viden, som ODIN Engineering har tilegnet sig gennem mange år. Det betyder, at vi har et godt grundlag for at vurdere, hvilke forskellige komponenter der skal vælges og produceres til at indgå i de konkrete installationer,” lyder det fra Lars Bo Krogh Jensen.  

Specialmaskiner kører non stop i 10-20 år

De støbemaskiner, boremaskiner, skæremaskiner og fræsere, som produceres hos ODIN Engineering, er ikke alene specielt designet til netop de typer af glasfiber og komposit, som kunderne ønsker at bearbejde. Maskinerne er ofte helt centrale i vores kunders produktion. Derfor leverer ODIN Engineering specialmaskiner i en kvalitet, der gør, at de kører stabilt og pålideligt i produktionen hos kunderne igennem mange år.

”ODIN’s specialmaskiner kan køre i 10-20 år dag ud og dag ind non stop, når kunderne får udført service efter vores forskrifter,” fortæller Lars Bo Krogh Jensen.

Når maskinerne er færdigudviklede, hjælper ODIN Engineering med at teste, installere og aflevere maskinerne og sikrer, at de altid fungerer optimalt. Det betyder også, at ODIN Engineering yder service og support – både planlagt og akut. Og det gør ODIN Engineering vel at mærke i hele verden:

”Kunderne kan til en hver tid ringe og bede om service for eksempel ved større renoverings- og reparationsopgaver. Det kan også ske, at vi bliver tilkaldt med kort varsel for at løse et problem. Hvis det er nødvendigt, flyver vi gerne til USA med en reservedel, og vi er villige til at arbejde 24/7 for at levere god service og ekstrem høj oppetid på maskinerne hos vores kunder.”

Innovative løsninger til nye specialmaskiner

Ifølge Mads S. Rasmussen, adm. direktør, er ODIN Engineering også specialister, når det gælder om at udvikle nye og innovative mekaniske løsninger i konstruktionen af specialmaskinerne til bearbejdning af glasfiber og komposit.

”Hos ODIN har vi et slogan om, at det er nemmere at tæmme en vild idé end at få gang i en kedelig idé. Det er tilladt – eller rettere sagt – faktisk et must, at vi tænker ud ad boksen. På den måde bliver det meget nemmere for os at finde den rigtige løsning, fordi vi er gode til at tænke langt ud af boksen,” fortæller Lars Bo Krogh Jensen, og Mads S. Rasmussen tilføjer:

”ODIN Engineering har en flad organisation med korte beslutningsveje. Vi har dygtige og kompetente medarbejdere på alle niveauer, som arbejder godt sammen og har det godt sammen kollegialt. Det betyder meget for vores evne til at udvikle innovative løsninger til nye specialmaskiner.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODIN Engineering A/S

Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Danmark
ODIN Engineering A/S

Send til en kollega

0.094