23948sdkhjf

Guide: Sådan skal du bruge en dag i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Står du overfor at skulle på et lynvisit i H.C. Andersens hjemby?

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge din sparsomme tid på? Så læs med her, hvor du får en guide til en dag i Odense.

Uden mad og drikke duer helten ikke
På en tur til Odense skal du naturligvis ikke snyde dig selv for nogle af de mange store kulinariske oplevelser, der venter i netop denne by. For eksempel kan du overveje at besøge Wokshop - byens bedste restaurant i Odense, hvis du spørger os. Her kan du nyde lækker thaimad tilberedt af autentiske, veludvalgte ingredienser. Du kan altså få en madoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige netop her.

Generelt er der rigtig mange gode spisesteder i Odense, og du kan gå på opdagelse i mange forskellige køkkener i netop denne by. Derudover er der også særdeles gode muligheder for at nyde lækre cocktails og delikat øl i byen. Der er flere (mikro)bryggerier, der holder til i den fynske hovedstad, og kan du godt lide at forkæle dine smagsløg med også flydende lækkerier, er Odense derfor også et rent slaraffenland for dig.

Et besøg i Odense kræver et besøg hos H.C. Andersen
Du kan naturligvis ikke besøge vores kære H.C. Andersens hjemby uden faktisk at bruge lidt tid på den talentfulde herre. Der er rig mulighed for at gå i forfatteren og digterens fodspor, når du befinder dig i Odense, og – naturligt nok – er der megen fokus på netop Andersen i byen.

Du kan blandt andet se, hvor ordsmeden blev født, samt hvor han voksede op på et visit i Odense. Derudover er der selvfølgelig et helt museum dedikeret til H.C. Andersen, og dette er bestemt også et besøg værd. Ud over de faste seværdigheder og attraktioner i byen, bliver der også jævnligt afholdt særlige events, hvor vores den kære eventyrforfatter er i fokus. Der er således gode muligheder for at dykke ned i H.C. Andersens univers i Odense, og det vil både børn og voksne elske at gøre.

Slut dagen af med en stor kunstnerisk oplevelse
Efter at have travet rundt i Odense en hel dag, trænger fødderne sandsynligvis til at slappe af. Derfor kan du passende sætte dig godt til rette på Odense Teater, hvor der kører et væld af imponerende forestillinger hele året rundt. Igen gælder det, at der er noget at komme efter for både børn og voksne, og om du er på familietur, kærestetur eller venindetur, vil der derfor også være en forestilling, der er helt perfekt.

Er du ikke så meget til teaterforestillinger, er der selvfølgelig også rig mulighed for at tage i biografen i Odense. Ligeledes er der en række både større og mindre spillesteder i byen, så har du lyst til at slutte aftenen af med en musikalsk oplevelse, er der også mulighed for at gøre dét. Kort sagt er der noget for enhver at komme efter i Odense, og du vil derfor helt sikkert også nyde at tilbringe en dag netop her.


Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093