23948sdkhjf

Kom billigt i gang med GPS flådestyring nu

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fleet Complete Danmark ApS

Vi har spidset blyanten for at slutte 2019 af med manér! Ring eller skriv for at få et skarpt tilbud på flådestyring lige nu.

Fleet Complete har valgt at slutte året af med ekstra gode priser på flådestyring, så nye brugere kan nå at blive klar til et helt nyt år med alle de fordele, som nye IT-værktøjer bringer. 

Med Fleet Complete's GPS-løsninger får du meget mere end bare en "prik på kortet". Udover at få overblik over ruter og lokationer, har du også mulighed for at få hjælp til styring af opgaver, kørselsregnskab og fordeling af omkostninger, og du kan få indsigt i kørselsadfærd, brændstofforbrug og udnyttelsen af de enkelte biler.

Det er ganske let at komme i gang. Fleet Complete tilbyder forskellige flådestyringspakker, som giver dig fleksibilitet til at starte småt og udvide, efterhånden som virksomheden eller behovet vokser.

Lige nu sidder vi klar med ekstra skarpe tilbud baseret dine særlige behov! Ring til os på 45480104 eller læs mere om vores løsninger her: https://fleetcomplete.dk/kom-billigt-i-gang-med-flådestyring

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fleet Complete Danmark ApS

Blokken 19
3460 Birkerød
Danmark
Fleet Complete Danmark ApS

Send til en kollega

0.109