23948sdkhjf

Bliv kaptajn på eget skib med en sejlerferie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Nogle foretrækker charterferier eller flyrejser sydpå til varmere himmelstrøg. Andre tager bilen og kører af sted. Men har du overvejet muligheden for en sejlerferie?

Det kræver ikke længere, at du har dit eget skib liggende i havnen, for at du kan blive kaptajn på eget skib. Lej en båd gennem Boataround.com, og kom ud på vandet og nyd havene og fjordene.

Vælg en sejlerferie
Sejlerferie bliver mere og mere populært og ikke uden grund. Med en sejlerferie kan du frit tilrettelægge din egen ferie i det tempo, du ønsker. Du kan besøge de destinationer, du ønsker og har lyst til undervejs. Har du en dag ikke lyst til at rejse videre, kan du kaste anker og nyde destinationen til fulde. Samtidig kan du være sammen med dem, du ønsker og har plads til på skibet. Besvær med hotelbooking, bagage der bliver væk og trængsel er bare nogle af de udfordringer, du slipper for ved at feriere på denne måde.

Du kan selv stå ved roret og have kommandoen, eller du kan vælge at benytte dig af bådudlejning med skipper ombord. Uanset hvilken måde du vælger, er en sejlerferie ikke længere udenfor rækkevidde, om du er skibsejer eller ej.

Boataround.com hjælper ejere og lejere
Boataround.com er et tilbud til dig, der enten har i tankerne om at leje en båd, eller som ejer en båd, du gerne vil udleje, når du ikke bruger den. Platformen forbinder bådejere og bådlejere og sikrer fantastiske muligheder for unikke ferier i hele verden.

Som bådejer giver Boataround.com dig en nem og bekvem mulighed for at tjene lidt ekstra, mens din båd ellers ville ligge stille i havnen. Når du ikke selv bruger den, er det muligt at udleje den til andre gennem platformen. Du kommer hurtigt i gang ved at registrere dig på siden med kontaktoplysninger, antal både du ønsker at udleje samt lokation.

Siden 2016 har platformen hjulpet folk i hele verden med at skabe unikke rejseoplevelser på mere end 12.000 forskellige yachter. Du kan frit vælge ønsket destination, uanset om din drømmerejse går til Kroatiens spændende seværdigheder, Islands smukke natur eller noget helt tredje. Har du specifikke præferencer til bådtype, kan du også vælge imellem alt fra sejlbåd til katamaran. Så kan du sikre, der er plads til hele familien ombord. Er du ikke selv tryg ved at være kaptajn, er det også muligt at leje en båd med skipper. Så skal du og dine feriegæster bare koncentrere jer om at nyde sejlturen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078