23948sdkhjf

En papkasse til jeres formål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Med LBE Emballage A/S kan I finde den korrekte papkasse

Papkasser der passer til dit behov

Papkasser til forsendelse
Papkasser er en af de mest brugte emballage typer, et hav af forskellige forsendelser bliver hver eneste dag sendt rundt i verden. Én af grundende til at papkassen er så populær er at den kan produceres i et hav af forskellige kvaliteter, størrelser, former, med eller uden tryk osv.

Papkasser i alle størrelser
Det kan for mange godt betale sig at finde en standardkasse, da standardkasser ofte er produceret billigt pga. af den store volumen. Hos ALBE Emballage A/S finder du et KÆMPE udvalg af papkasser, derved burde det være muligt at finde en kasse der kan passe. Hos ALBE Emballage A/S er der taget en beslutning om kun at lagerfører papkasser i en ekstra høj og kraftig kvalitet. Det vil sige at man dermed kan være sikker på at kassen ikke bukker og går i stykker under forsendelse.
Mange virksomheder vælger at få produceret en papkasse, som passer lige præcis til det produkt de skal sende. Ved at optimere kassen så den passer præcis til produktet undgår du "spild pap", desuden undgår du også at skulle bruge alt for meget kassefyld til at udfylde overskydende plads i kassen.

Valg af papkasser
Når der skal vælges en papkasse er det vigtigt at kende målet samt antallet af de varer der skal pakkes i kassen. Er produkterne lette, er de skrøbelige, skal de sendes indenlands eller skal de sendes ud af landet i en eksportkasse mv. Her er det vigtigt at have en leverandør, som kan rådgive og vejlede dig, så du får lige præcis den kasse som passer bedst til formålet og her er det at en leverandør som ALBE Emballage A/S kommer ind i billedet.

MANGE ÅRS ERFARING
ALBE Emballage A/S har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af papkasser til forsendelse. Vi ved hvilke kvaliteter der skal til for at sikre at dine produkter kommer sikkert frem, vi ved hvordan kasserne skal produceres så kunden får den bedst mulige pris mv. Så vil du være sikker på at få den bedste og mest fleksible leverandør som samtidig leverer varer til en yderst konkurrencedygtig pris, så er ALBE et rigtig god valg.

Pak papkasserne optimalt
For at sikre dine varer på bedst mulig vis, så du er sikker på at de kommer sikkert frem, er det vigtigt at du pakker forsendelserne på den rigtige måde. For det første er det vigtigt at produktet ikke kan flytte sig rundt i kassen og i værste tilfælde blive slået i stykker undervejs. Det sikrer du ved for det første at finde en kasse der passer og dernæst sørge for at fylde eventuelt overskydende plads i kassen ud. Til dette formål kan man anvende forskellige former for kassefyld, som bl.a. stjernefyld, papirfyld, boblefolie mv.

Rådgivning indenfor papkasser
Hos ALBE Emballage A/S har vi nogle meget kompetente og erfarne rådgivere siddende inden for pap og de er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig omkring alle former for pap. Så har du en opgave der skal løses eller ønsker du at få optimeret din nuværende løsning, så kontakt os allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller mail: albe@albeemballage.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.094