23948sdkhjf

Stress og ferie: Sådan kan det tackles

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vi har en idé om, at ferier skal gøre os mindre stressede og oplade vores batterier, men har du for meget på tegnebrættet kan ferien nemt gå hen og blive endnu en stressfaktor.

Ferie kan blive endnu en stress faktor
Ferie burde være svaret på stress, men sandheden er at stress og ferie kan være en farlig cocktail. Det er en stor fejl at tro, at din sommerferie til en eksotisk ø med et trylleslag fjerner al stress fra din krop . Læs videre her, og få gode råd til, hvordan du holder en stress-fri ferie.

Sådan holder du stress-fri ferie
For mange er ferier blevet et kapløb om at nå så meget som muligt på kortest mulig tid, og stramme tidsplaner har det med at snige sig med i rejsekufferten sammen med solhat og badetøj. Der er ikke det bjerg, der ikke skal bestiges, de restauranter, der ikke skal besøges og de vandreture, der ikke skal vandres på. Dog har vi ofte tendens til at stresse over vores egne tidsplaner, at vi glemmer essensen af ferier: afstresning.

Vælg den rette ferieform
Måske har din kollega lige besteget Kilimanjaro, din fætter har været på ørkenvandring, eller din barndomsveninde har arbejdet i rismarkerne i Sydøstasien. Vi bliver konstant bombarderet med fede og unikke ferieoplevelser, og det er ganske fint at lade sig inspirere – så længe man har sig selv med i det. En ferie er ikke en billig affære, så vælg hvad DU har lyst til, hvad enten det er safariferie i Sydafrika, badeferie på Mallorca eller vandreferie i Peru.

Drop dagsprogrammet
Vil du undgå en stresset ferie, er det bedste råd at lade det stramme dagsprogram ligge derhjemme. Der er ingen, der siger, at du skal nå at udforske 3 forskellige vandreruter, se byens seværdigheder OG tage på et lokalt madlavningskursus på én dag. Mærk efter og nyd de oplevelser, der kommer til dig og gør, hvad du har lyst til, og ikke hvad du havde planlagt. En dag på stranden med en god bog og uden planlagte udflugter er lige så okay som alt mulig andet!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.065