23948sdkhjf

3 skjorter til efteråret - Find den rigtige skjorte 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvordan finder du en varm og flot skjorte, du kan have på til efteråret?

Vi har samlet tre typer af skjorter, som du skal gå med til efteråret. Særligt skarp er en skjorte, som har været populær længe, og som virkelig spiller godt sammen med efterårets flotte farver.

Det er vigtigt at have en varm og behagelig skjorte til, når efteråret er over os. Vi har samlet tre typer af skjorter, som du passende kan købe ind, når efteråret står for døren. Disse skjorter kan du samtidig bruge de næste mange år og gerne sammen med meget andet af dit tøj.

Vi har fundet tre typer af skjorter til efteråret:

- Oxford-skjorten

- Skovmandsskjorten

- Mønstret skjorte

Læs mere om de enkelte skjorter herunder.

Oxford-skjorten: Du ser godt ud med en oxford-skjorte
Skjorten ser godt ud på enhver kropstype, og de fungerer godt med resten af din garderobe. Du kan samtidig have den på til afslappede og formelle arrangementer. Rul gerne ærmerne op og lad dem hænge over et par mørke jeans, så har du et afslappet sæt tøj. Knap manchetterne til, tag et slips på og hav den under en jakkesæts jakke eller blazer, så har du en god skjorte til alt. Det er en af de mest alsidige skjorte i dit klædeskab.

Komforten er i top
Oxford-stoffet er typisk vævet, så skjorten er særlig blød og behagelig, og som er mindre tilbøjeligt til at krølle end de klassiske skjorter, der er fremstillet af silke.

På grund af det tungere stof og vævningen er skjorterne meget elastiske og holdbare i modsætning til stoffer som silke.

Skovmandsskjorten
Skovmandsskjorten er et afslappet stykke tøj, men du kan også skabe et stilet look med den på. Det handler om, hvordan du bærer den, og hvad du bærer den med. Begivenheder, såsom en date eller middag, kan være et godt tidspunkt at have din skovmandsskjorte på. Ved mere formelle, forretningsbetonede arrangementer, skal du lade skovmandsskjorten ligge derhjemme og hellere vælge en klassisk skjorte i stedet.

Mønstret skjorte
Den mønstrede skjorte er og bliver fortsat en meget populær skjorte disse år. Du tager en mønstret skjorte i mørke nuancer på, hvis du gerne vil passe den til årstiden. Dens organiske og alsidige mønster giver liv til resten af dit mere monotone valg af tøj. Tag et par ensfarvede bukser på, hvis din mønstrede skjorte skal fremstå knivskarpt.

Det kunne være en mønstret skjorte med en af disse tre mønstre på:

- Plantemønster

- Blomstret mønster

- Et tegnet mønster

Det vigtigste, du skal have for øje, er, at skjorten i de fleste tilfælde en større brugsværdi end meget af dit andet tøj, fordi den kan bruges i mange flere sammenhænge end jakkesættet. Derfor råder vi dig især til at købe en skjorte, du kan bruge igen og igen. Det er en lidt varmere og mørkere skjorte et godt eksempel på.

Hvis du har lyst til at prøve de nye skjorter i efteråret, 2019, og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.096