23948sdkhjf

3D scanning vakte opsigt på hi19

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

Fyldte gange og travlhed på standen var, hvad udstillerne oplevede på års hi-messe.

Det var også tilfældet for Zebicon, som især på messens anden dag kunne mærke stor summen af liv fra nysgerrige besøgende.

”Vi har haft nogle rigtig gode dage på messen, som har resulteret i mange besøgende og dybdegående dialoger med potentielle kunder,” udtaler Birgitte Andersen, Marketing Manager hos Zebicon.

Zebicons stand kunne de besøgende opleve en pallette af måleudstyr fra det tyske firma GOM og fik demonstreret 3D scanning og anvendelsesmulighederne inden for kvalitetskontrol og rekonstruktion.

Som en sidegevinst kunne de besøgende få 3D scannet sit ansigt og i den proces opleve, hvor mange detaljer high-end udstyret opfanger ved blot få scan. Aktiviteten skabte stor opsigt og mange smil på standen men også en forståelse for, hvordan den høje præcision er relevant, når det gælder opmåling af industrielle emner.

”For hver gang vi deltager på hi-messen, oplever vi at kendskabet til 3D scanning er øget.  Flere og flere virksomheder kan se teknologiens relevans inden for netop deres branche, og vi glæder os til at fortsætte dialogen med de mange nye kontakter efter messen,” afslutter Birgitte Andersen.

Nåede du ikke forbi hi-messen og er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med 3D scanning?

kontakt Zebicon og få en snak om din virksomheds behov for opmåling.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Billeder & videoer

Ansigtsscanning vakte opsigt på hi193D scanning af ansigt på hi19hi-messen var godt besøgt

Send til en kollega

0.062