23948sdkhjf

GPS flådestyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du har over fem firmabiler, som du skal koordinere, kan du få stor gavn af et såkaldt flådestyringsprogram.

Et flådestyringsprogram kan spare dig tid og penge og give dig et uvurderligt overblik. Det, der afholder mange fra at anskaffe sig systemet kan være bekymringen for, hvordan deres medarbejdere vil reagere. Men ofte ender det med, at medarbejderne kan se fordelene og anser det som en hjælp fremfor overvågning.

Hvad er flådestyring?
Hvis du tilmelder dig et flådestyringsprogram betyder det, at du via en GPS sporingsenhed i hver af dine biler kan følge med i nøjagtigt, hvor bilen og din medarbejder befinder sig. Er du for eksempel selvstændig håndværker, der har ansatte, hvis arbejde du skal koordinere ude hos kunder, er det en stor fordel, at du har det fulde overblik over, hvor dine medarbejdere er og lynhurtigt kan se, hvor de befinder sig, hvis der skal ske en om-koordinering, eller der pludselig sker noget akut. Med et flådestyringsprogram kan du altid se, hvem af dine medarbejdere, der er tættest på og skal sendes afsted. På den måde sparer du både tid og penge på brændstof.

Tag medarbejdernes bekymring seriøst
Når du vil benytte flådestyring, betyder det naturligvis også, at nogle medarbejdere vil reagere negativt på nyheden, fordi de vil føle, at de samtidigt bliver overvåget. Det er naturligvis noget du som leder skal tage seriøst, så det ikke bliver opfattet som et tiltag, der bliver sat i værk på grund af mistillid til dem som medarbejdere. Det bedste er at informere grundigt om, hvorfor flådestyring er et gode for virksomheden og, at det ikke bliver gjort for at holde øje med dem. Det er kun lovligt at anvende GPS-tracking til strengt faglige formål, som skal være beskrevet. Sørg for at dine medarbejdere får at vide nøjagtigt, hvad de indsamlede informationer skal bruges til.

Dataindsamling kan komme medarbejdere til gode
De data, der indsamles via GPS-tracking, kan du bruge ved tvivlsspørgsmål. Stiller en kunde sig tvivlende overfor de antal timer, der er arbejdet på et projekt eller overfor, om der har været nogen på adressen en specifik dag, behøver du ikke mere kun at læne dig opad din medarbejders hukommelse. Du kan søge i flådestyringssystemet og se nøjagtigt, hvornår og hvor længe en specifik bil og medarbejder befandt sig på adressen. På den måde kommer de informationer, der er indsamlet via GPSen medarbejderen til gode overfor kundens mistro eller tvivl. Når medarbejderne oplever den side af flådestyringsprogrammet, vil de ofte ændre mening og blive positivt stemt.

Mange fordele
Med et flådestyringsprogram kan du altså optimere din forretning på følgende vis:

- Du har overblik over dine køretøjer og kan koordinere opgaverne bedst muligt

- Du kan spare tid og penge ved at kunne sende den medarbejder, der er tættest på en opgave

- Du kan øge dine kunders tilfredshed, ved hurtigt at kunne få en medarbejder frem

- Dit administrative arbejde lettes, da flådestyringsprogrammet hjælper med at dokumentere køretid, pauser og arbejdssedler rigtigt

- Mange flådestyringsprogrammer kan arbejde sammen med økonomi- og ordrestyringsprogrammer og letter på den måde udarbejdelsen af fakturaer mm.

- Du kan straks bevise, at en faktura er korrekt udarbejdet

- Du kan se, hvor meget tid der brugs på at hende varer, materialer mm.

Godt som tyverisikring
En helt anden ting som et flådestyringssystem også er godt til er som en slags tyverialarm. Du kan få en alarmbesked via sms, hvis et af dine køretøjer pludselig begynder at køre efter fyraften. Det betyder, at du kan give politiet besked om, at bilen er blevet stjålet og, hvor den præcist befinder sig. Så er det let for politiet at fange tyvene og, du kan sove roligere om natten, når du ved præcist, hvor dine biler er.


Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047