23948sdkhjf

Predictive Maintenance i produktionen automatiseres.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Systemate har i samarbejde med Arrow ECS har udviklet en ny digital service, der automatisk kobler data fra fysiske komponenter sammen med forretningsdata i skyen.

Løsningen er baseret på Microsoft Dynamic Field Service, som med indbygget intelligens løser serviceproblemer, før de opstår.

INDUSTRI 4.0 I PRAKSIS

Med afsæt i Microsoft Azure Serverless Architecture og Microsoft Dynamics 365 har Arrow som digital udviklingshub taget initiativ til at udvikle Industri 4.0-løsninger sammen med udvalgte it-partnere. Systemate er blandt pionererne i Arrows økosystem af konsulentvirksomheder, der hjælper danske virksomheder med at konfigurere og implementere digitale løsninger. Systemate har specialiseret sig i Microsoft Dynamics’ BI-, CRM- og ERP-moduler og udvikler desuden softwareløsninger.

Danske produktionsvirksomheder har et stort uudnyttet potentiale hvad angår digitale data. Igennem de senere år er det blevet meget nemmere at opsamle data og se på en skærm, hvad fx en produktionsrobot gør. Men nu er vi også i stand til automatisk at sammenkoble disse data med forretningssystemet, så hele supply chain er optimeret.

Ingen manuel involvering Systemate har konfigureret Microsoft Dynamics Field Service-modul op mod  Arrow IoT Robot Service. Virksomheder kan automatisk planlægge Predictive Maintenance og service af robottenfor teknikere, montører og servicefolk. Derudover har Systemate udviklet et dashboard, der monitorerer robottens produktivitet og tilstand.

Vi har konstant fokus på at hjælpe vores kunder med at differentiere sig på deres marked. Og et område, hvor mange produktionsvirksomheder kan differentiere sig, er service. Både Predictive Maintenance og nye, intelligente services, der akkompagnerer de fysiske produkter. Gode, intelligente services gør det væsentligt nemmere at skabe merværdi for kunderne og knytte dem tættere til sig.

Data tilføres intelligens

Konkret fungerer Systemate’s service på den måde, at ERP-systemet modtager data fra robotten i Microsoft Azure, hvorefter de behandles, systematiseres og iværksætter forskellige processer. Automatisk og hurtigt.

Det nye for virksomheder er, at de kan være på forkant og automatisk planlægge vedligehold baseret på robottens gøren og laden. Derudover kan de få dybere indsigt i data på tværs af systemerne. Hvor en virksomhed før kunne konstatere, at en bestemt maskine eller robot har mange nedbrud, kan man nu finde svaret på hvorfor. Man kan bl.a. se, hvem håndterer robotten, når den går ned, og hvor mange
materialer robotten flytter.

Vi er på øverste trin i digitaliseringen. For vi giver ikke alene virksomheder indsigt til at handle. Vi giver dem intelligent indsigt, så de kan handle intelligent.

Industri 4.0 i øjenhøjde

Uanset virksomhedens størrelse er der mange fordele at hente ved Systemate’s Field Service-modul i  rrows IOT Robot Service. Driftsomkostningerne reduceres, fordi virksomheder kan købe services i lille  skala og betale efter behov. Al dataopbevaring og behandling foregår i skyen, hvilket eliminerer behovet for en server.

Det betyder helt konkret, at selv de mindste virksomheder kan være med. Ved at automatisere processer og arbejdsgange og ved at indbygge intelligens og alerts baseret på det, der sker i den fysiske maskine, får virksomheder nu langt højere hastigheder, sikkerhed og færre fejl gennem hele supply chain.

Vi træder ind i et stort, globalt økosystem af it-partnere sammen med Arrow for at bringe Industri 4.0 ned i  øjenhøjde med danske virksomheder. Vi glæder os til at udvikle nye services, som er lige så intuitive og nemme at implementere for virksomheder som en app, og som vil give både danske og globale virksomheder solide forretningsfordele,

Savner du mere inspiration angående anvendelse af Internet of Things, så afholder Systemate d. 19. september et gratis Gå-Hjem-Møde omkring IoT i Praksis.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.084