23948sdkhjf

Webinar: Kom foran med teknologi til genvinding af metal

| Medlemsnyhed | Indrykket af AMCS Denmark A/S

AMCS inviterer til gratis webinar, hvor du kan lære om den nyeste innovation indenfor genvinding af metal. Hvordan kan teknologi hjælpe din virksomhed med at håndtere hverdagens udfordringer i metalgenvinding og forbedre produktivitet.

25. september, kl. 11:00
Tilmeld dig her

Ny teknologi er godt i gang med at ændre industrien for genvinding af metal. For at være på forkant med innovation og bevare konkurrencemæssige fordele er det vigtigt at forstå, hvordan du kan forbedre dine processer og teknikker, især hvis din virksomhed vokser.

Hør hvad eksperterne har at sige: dette webinar bliver præsenteret af Martin Weper fra AMCS og Maarten van der Linden fra HKS Metals i Holland.

Martin Weper vil diskutere hvordan ledelsen af en virksomhed der genvinder metal er blevet mere og mere kompleks i den globale økonomi. Kommercielle genbrugsvirksomheder med flere lokationer og mæglere har behov for pålidelig information i real-tid for at kunne lede deres virksomhed fra start til slut. Derfor udforsker dette webinar også hvordan teknologi kan hjælpe dig med at håndtere hverdagens udfordringer i metalgenvinding, samt forbedre produktivitet og sikre overholdelse af diverse regler og retningslinjer.

Webinarets anden taler, Maarten van der Linden fra HKS, vil fortælle om deres virksomhed og erfaringer. Som den ledende virksomhed indenfor metalgenvinding i Holland genanvender HKS mere end en million ton jern, metal og elektronik hvert år. For HKS er digitalisering kernen i deres forretning. Maarten vil forklare hvordan innovation og digitalisering omformer genvindingsbranchen, samt hvorfor det er vigtigt at virksomheder i branchen bør omfavne denne innovation for at forblive konkurrencedygtige. Maarten vil dele sine egne erfaringer og fortælle mere om HKS’ fokus på fremskridt gennem innovation.
Dette webinar er velegnet til dig, hvis du ønsker at opnå mere gennemsigtighed i din virksomhed, samt at forbedre effektiviteten og forblive proaktiv med teknologi.

AMCS er den største udbyder af software dedikeret til metalgenvindingsindustrien. AMCS tilbyder en integreret løsning til genanvendelse af metal, der indkluderer administrering af købs- og salgsordrer (dækker metalspecifikke prisudfordringer), klassificering af mobilt materiale, lagerstyring, afsendelse og optimering, produktion og forarbejdning, (oversøisk) råvarehandel, godskontrol og reel- tidsanalyse. Alt dette med fuldt integrerede regnskabs og økonomi-oversigt tilpasset til de specifikke krav i genbrugs- og affaldshåndtering.

Hvis du ikke kan deltage, skal du være opmærksom på, at vi optager webinar-sessionen og du kan modtage et link til optagelsen ved at tilmelde dig her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AMCS Denmark A/S

Hejrevej 34 D, 3. sal
2400 København NV
Danmark
AMCS Denmark A/S

Send til en kollega

0.047