23948sdkhjf

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan medarbejder i fødevareindustrien, fødevareproduktion, ingeniører og teknikere få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Garvede underviserer lærer fra sig og som deltager på kurset bliver man introduceret for en række business cases fra fødevareindustrien

Hygiejniske designprincipper for enkeltudstyr og procesanlæg vil blive gennemgået ved hjælp af eksempler beskrevet i lovgivningen samt ud fra EHEDGs guidelines og DS/EN 1672-2 + A1:2009.

Deltagerne vil få et indblik i korrosion, den bakteriologiske verden og sammenhæng mellem udstyrs design og de evt. mikrobiologiske problemer, der kan opstå ved fejldesign.

Kurset forudsætter kendskab til udstyr i fødevareindustrien, fødevareproduktioner eller den bioteknologiske og farmaceutiske industri.

Kurset afholdes på DTU i Lyngby den 1  og 2 oktober 2019  - prisen for deltagelse er 9.500 kr. ex. moms.

Tilmelding og mere information kontakt 

Lissi Holm  lihol@food.dtu.dk

DTU Fødevareinstituttet er en stærk og alsidig partner,
som kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med alt fra produktudvikling,
forståelse af sammenhænge mellem produktegenskaber og fremstillingsprocesser,
smag, viden om fødevaresikkerhed og egenkontrol, valg af det rette procesudstyr
og sikring af god produktionshygiejne og valg af hygiejniske overflader og
rengøreligt procesudstyr.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.077