23948sdkhjf

Vidste I, at I nemt kan leje en container?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der kan være et væld af grunde til, at man som både privatperson og virksomhed har brug for at leje en container.

En container er nemlig en kæmpe logistisk hjælp, ikke blot for at transportere diverse, men også for at skaffe mere plads på en billig og fornuftig måde. Med denne artikel gør vi dig lidt klogere på mulighederne inden for leje og køb af container. 

Køb eller leje 
For det første er det både en mulighed at leje og købe en container. I hvert fald hvis du spørger Alpha Containers fra Aarhus. De leverer containerløsninger i hele Danmark med depoter fordelt rundt på både Jylland, Fyn og Sjælland. Du eller din virksomhed er derfor ikke bundet i at skulle til Aarhus for at skaffe den rette container - men kan i stedet komme til dig.

Køber du en container, kan du vælge om den skal være ny eller brugt. Der findes samtidig et hav af forskellige muligheder. Der er standard containertyper i fem forskellige størrelser. Der findes tre forskellige størrelser af isolerede containere. Der er specifikke flyttecontainere, og der er køle- eller frysecontainer. Samtidig er der også containere med forskellige døre, om det skal være med en sidedørsfunktion, en med dobbeltdør eller en med open top. Du kan som sagt vælge, om din container skal købes og ses som en investering, eller om den skal lejes. Oveni kan du også lease i stedet

Alt fra kontor, til mandskab og til opbevaring
En container kan have et hav af forskellige funktioner, der kan gøre den aktuel for dig eller din virksomhed. Inden for virksomheder kan den for eksempel bruges som en kontorcontainer. Det kan være nødvendigt, hvis I skal flytte kontor eller have renoveret kontor. Det kan også være, at I blot pludselig får akut brug for mere plads, hvor en kontorcontainer kan være en midlertidig løsning. Det kan også være aktuelt for virksomheder at have en mandskabscontainer, for eksempel hvis I bruger meget af arbejdstiden på byggepladser. Af den årsag kan det også være en god idé med en værkstedscontainer. Står I som virksomhed og selv skal levere jeres produkter, kan det også være her, I får brug for at anskaffe jer containere.

Det kan også være noget så simpelt som pladsmangel, hvor en god isoleret container kan være den bedste løsning. Af samme årsag kan det være smart for dig som privatperson at skulle bruge en container. Det er det eksempelvis, hvis I skal flytte, men mangler en midlertidig bolig til jeres ting. Det kan også være, at I er i gang med det helt store renoveringsprojekt og mangler noget opbevaringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan det også være noget for en grundejerforening, for eksempel til at opsamle affald i forbindelse med havearbejde. 

Der findes altså et væld af forskellige grunde til, at der kan være brug for en container. Samtidig er der en masse forskellige containere på markedet, hvilket betyder, at de både kan lejes, leases og købes - både ny som brugt.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078