23948sdkhjf

V2C ansætter nye medarbejdere i Vest

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Nye opgaver i Vest har øget behovet for nye medarbejdere. Vi har sagt velkommen til Lone Frederiksen i Aarhus og til Per Rødsgaard i Odense

Per kommer med over 30 års ledelseserfaring med bl.a. entrepriseledelse, projektledelse og projekteringsledelse - senest fra en stilling som projekt- og markedschef for byggeri i Rambøll. Per har et indgående markedskendskab og operationel erfaring.

Per har det fulde overblik over et byggeri og kan med sin erfaring fra både rådgiver- og entreprenørvirksomhed varetage alle bygherrens interesser i komplicerede projekter og processer.

Per træffes på telefon 2498 3202 og mail pro@v2c.dk
 
Lone Frederiksen starter på Aarhus kontoret. Lone kommer med mere end 25 års erfaring inden for byggebranchen, som rådgiver, entreprenør og bygherre – senest fra en stilling som projektchef i Dansk Boligbyg. Lone er specialiseret i de store projekter i hoved- og totalentreprise, herunder bolig-, industri-, erhvervs-, administrations- og hotelbyggeri.

Lone gennemfører byggerier fra start til slut, både som leder og i ledelsesteam, og leder med begejstring og energi projektteams med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Lone træffes på telefon 2112 7212 og mail lof@v2c.dk    
 
Velkommen til begge!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.063