23948sdkhjf

Babyhelp.dk – hjælp til nybagte og kommende forældre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er mange ting at holde styr på, når man står som nybagt eller kommende forælder.

Der melder sig naturligt mange spørgsmål, ligesom der er mange ting, man nu pludselig skal have styr på. Det går op for mange, at der er så meget, man faktisk ikke ved eller pludselig savner svar på. Det var med den tanke i mente, at Babyhelp.dk tog sin form.

Babyhelp.dk er en hjemmeside, som leverer guides, viden og gode tips til både nye og rutinerede forældre. Der kommer hele tiden ny viden til, ligesom gammel viden opdateres i takt med, vi alle bliver klogere. Det kan være svært at følge med, når man bombarderes med erfaringer, viden og husråd fra alle kanter. Babyhelp.dk er et samlingssted for den gode og relevante viden, så du altid har et sted at gå hen for at finde svar.

Mændene bag Babyhelp.dk
Bag Babyhelp.dk sidder ikke, som du måske ville forvente, et hold børnekyndige eksperter. Faktisk er det i stedet to universitetsuddannede mænd, Jesper Jensen og Casper Schou, som har grundlagt siden og står bag dens daglige drift. Med en universitetsuddannelse indenfor vidensindsamling og –formidling ved de, hvordan man indsamler og deler viden, så nybagte og kommende forældre ved, hvor de kan gå hen og finde det. Siden består af dybdegående research, som har resulteret i videnstunge artikler og guides formuleret letforståeligt, så det er tilgængeligt for alle. Det er relevant og opdateret viden, guides og hjælp til både den nye og den erfarne forælder.

Hvad du kan finde på Babyhelp.dk
På Babyhelp.dk kan du finde viden indenfor nærmest hvilket som helst emne, der er relateret til babyer og børn.

Er du kommende forælder og leder efter navn til guldklumpen, men kan ikke blive enig med dig selv om, om hun er en Ida eller en Ella? Måske hjælper det at se, hvad andre navngiver deres børn eller hvor mange, der navngives noget givent.

Eller har du de økonomiske briller på og tænker i retning af, hvad det mon koster at have et barn i de første 18 år? Begge dele kan du på Babyhelp.dk finde gennemarbejdede artikler om med aktuelle statistikker og tal, så du kan forberede dig på den måde, der passer dig bedst.

Er du til i stedet på udkig efter de bedste møbler til børneværelset, kan du også finde guides til det bedste puslebord, vugger, legetøj og meget mere. Siden råder over komplette produktguides, der ikke alene fortæller om fordele og ulemper samt giver idéer til brug af de forskellige produkter, men også med link kan henvise til, hvor du finder de bedste priser på forskellige produkter. Babyhelp.dk hjælper dig ikke blot med viden, men også med at finde den rette kvalitet til den bedste pris.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.08