23948sdkhjf

Fremtidens Fundament leverer skruefundamenter til eksklusive trætopshoteller ved Mariager Fjord

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fremtidens Fundament ApS

Fremtidens Fundament har leveret og installeret skruefundamenter til Løvtags byggeri på sandskråningnen midt i skoven blandt træer og ikke mindst rødder

Ifølge Lasse Lybæk, som er uddannet Skov- og landskabsingeniør og medejer af Løvtag, var det et oplagt valg, at benytte Fremtidens Fundaments skruefundamenter, da fundering med beton ikke kunne lade sig gøre, fordi det ville beskadige træerne. Desuden gik en af overvejelserne på at funderingen for opførelsen af byggeriet kunne ordnes nemt og effektivt, og samtidig skåne træerne mest muligt.

”Det var vigtigt at finde en alternativ funderingsløsning, der kunne behandle rodnettet så nænsomt som muligt. Især fordi vi benytter os af grantræer, hvor rødderne ligger lige ved overfladen. Derfor skal det gøres forsigtigt så det ikke skader for meget”, lyder det ifølge Lasse.

Med hjælp fra skruefundamenter danner træet rammen for hotellets konstruktion

Med udsigt over Mariager fjord i 8 meters højde, danner det ekslusive trætopshotel rammen for Løvtag hotellers seneste tiltag. Det er blevet moderne at bygge huse i træ, men at bygge dem oppe i træet er et nyt fænomen som Løvtag hoteller er lykkedes med.

Med mere end 70 bookinger henover sommeren kunne de første gæster indlogere sig på det eksklusive trætopshotel i juli.

Der er i alt blevet bygget 9 hytter på matriklen, hvor det er intentionen at få bygget endnu flere hytter rundt omkring i landet.

Projektet startede oprindeligt for 8-10 år siden, hvor Lasses storebror, Rasmus Lybæk, fik ideen til projektet. Til trods for lange perioder med ventetid og diverse byggetilladelser er det nu lykkedes at opføre hotellet.

Fremtidens Fundament fremmer et grønnere fundamentbyggeri med kvalitetsskruefundamenter, produkter og services, der ikke går ned på geoteknisk faglighed eller faktuel klimavenlighed.

Du kan læse meget mere om de funderingsløsninger vi tilbyder her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fremtidens Fundament ApS

Tibberup Allé 67
Hareskovby
3500 Værløse
Danmark
Fremtidens Fundament ApS

Send til en kollega

0.062