23948sdkhjf

Har du overvejet en SUV som firmabil?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Høje, praktiske og seje kalder FDM SUV-erne i sin test. Og som de skriver, så topper netop SUV-erne listerne over solgte biler her hjemme og i udlandet. Måske skal din nye firmabil være en SUV?

FDM skriver om SUV-erne: "Fælles for dem alle er, at SUV’erne byder på noget, vi først i de senere år har mødt på listen over de mest populære biler herhjemme. Det handler om høje biler med let ind- og udstigning, godt udsyn og en indretning, der lægger op til mange timers behagelig kørsel."

Du kan se FDMs test her FDMs store test af 10 populære SUV-er

Vi er specialister, når det gælder billeasing, og vores viden stiller vi gerne til rådighed for dig.

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du går med planer om at investere i ny firmabil. Størrelse, mærke, opbygning osv. på den bil, du gerne vil have - det er uden betydning for os, for vi er et uafhængigt leasingselskab.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du er interesseret i en bil i Premium-segmentet - uanset om det skal være en helt ny bil, eller om vi skal finde en veludrustet 3 - 5 år gammel bil i udlandet med de fordele, det nu giver beskatningsmæssigt. Og vurderingen i forhold til Skat, den har vi også helt styr på.

Billeasing-specialisterne er klar - Søren Olesen/23 21 35 62 og Danny Jeppesen/41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på leasing af biler her Billeasing - Aktuelle tilbud


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078