23948sdkhjf

Ajos lever højt på stigende skurkrav

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Byggepladserne efterspørger stadig stigende kvalitet på skure. Det gælder blandt andet udseende, funktionalitet og energiforhold. Det er til gavn for Ajos.

En nyere flåde af dansk producerede skure kommer Ajos a/s til gavn på et marked, der efterspørger stadig højere kvalitet på alle parametre.

- Vi har kørt med vores M20-moduler gennem en del år, og de er blevet godt modtaget. De er indrettet med omklædningsrum og skabe til 20 personer samt fire vaske, to bade og to toiletter. Det særlige ved dem er, at der er mulighed for at bygge dem sammen i kraft af, at de er forberedt til døre i siderne, fortæller afdelingschef Henrik Clausen, Ajos Skure og Moduler.

- Vi oplever, at kunderne lægger stigende vægt på, at skurbyen ser pæn ud samtidig med, at den fungerer godt.

- Vi opbygger i højere grad kantinemoduler suppleret med M20-moduler som velfærdsfaciliteter. Det giver en optimal udnyttelse frem for, at hvert håndværkerfirma har sin egen skurvogn med spiseplads, og så har det den store fordel, at folkene på tværs af firmaer og fag mødes i kantinen og får talt sammen. Det er en fordel for det sociale, men det er også en fordel på byggepladsen, fordi man dels lærer hinanden at kende og dels i den almindelige smalltalk også kommer ind på dagligdags forhold og udfordringer på byggepladsen, siger Henrik Clausen.

- Helt jordnært er det lidt vanskeligere at blive uvenner med en kollega, man kender fra kantinen, end med en fremmed i en anden farve arbejdstøj, siger han.

Ajos har også moduler med et mødelokale til 18-20 deltagere i den ene ende, med tekøkken og toilet, hvor der er mulighed for at lave separat indgang i gavlen.

Sektionsleder Johnny Bak Pedersen føjer til, at Ajos nu får moduler leveret med ståljalousi i samtlige kontormoduler som er en slags rullegardiner af stål. Det sikrer en pæn og samtidig ret effektiv tyverisikring.

El-besparelse vægtes højt for mange kunder. Derfor er alle lyskilder i dag LED i de nyere moduler, og der er bevægelsescensorer i rummene, så forbruget er lavest muligt. Skurene kan opvarmes med energioptimerede varmepumper. De monteres og vedligeholdes af Ajos’ egne autoriserede varmepumpemontører.

- Der er flere årsager til, at kunderne vægter udseende og funktionalitet på skurerne højere end tidligere. Flere tænker i velvære og arbejdsmiljø på byggepladsen. Mange gange skal skurbyen måske stå 12-24 måneder, og så vil man gerne have noget ordentligt at se på. Skurbyen er også en vigtig del af byggefirmaernes image.

- Dertil kommer, at det er vanskeligt at skaffe kvalificeret arbejdskraft, og i den situation kan gode skurforhold være med til at gøre udslaget.

Ajos har udvidet flåden af moderne og nye skure betragteligt. Alle skure kommer fra den danske producent Scandi Byg og er dermed udviklet og produceret efter danske normer og regler.

Foruden selve modulerne leverer Ajos alt indhold fra møbler til papirhåndklæder og tager sig af driften af skurbyer, hvis kunden ønsker det.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark
Ajos a/s

Billeder & videoer

Ajos leverede en stor skurby til både timelønnede og funktionærer, da Niels Bohr Bygningen i København blev opført.Moderne skurby på byggepladsen knyttet til opførelsen af Niels Bohr Bygningen på Nørrebro i København.Skurby på byggepladsen ved Nyt Hospital Hvidovre

Send til en kollega

0.078