23948sdkhjf

E-kursus: Pas på ledningerne og livet

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Dette e-kursus er for enhver, der har ansvar for eller skal udføre arbejdsopgaver i nærheden af elforsyningens ledningsanlæg, fx entreprenører, chauffører eller landmænd.

Der skal kun ét øjebliks uopmærksomhed til for at bringe dig selv og andre i fare, hvis du kommer for tæt på en luftledning eller rammer et kabel. Ved at følge instrukserne i dette kursus passer du godt på dit eget og dine kollegers liv.

Alle, der arbejder i nærheden af elforsyningens ledningsanlæg, skal kende til reglerne og respektafstandene. Dette er af hensyn til personsikkerheden og for at undgå skader på materiel og anlæg. Det er altid entreprenørens/landmandens ansvar at planlægge arbejdet og sikre, at det kan udføres på forsvarlig vis.

Kurset tager 10 - 15 minutter at gennemføre og afsluttes med en test. Du downloader og udskriver selv dit kursusbevis efterfølgende, så du kan dokumentere, at du kender til sikkerhedsreglerne.

Efter at have gennemført kurset kender du til:

  • Respektafstande ved arbejde nær luftledninger
  • Respektafstande ved arbejde nær kabler i jorden
  • Hvad du skal gøre, hvis ulykken sker
  • Hvem har ansvar for hvad

Kursusbevis
Når du har gennemført kurset, kan du downloade og udskrive dit kursusbevis fra kursets startside. Du har adgang til kurset og dit kursusbevis i 1 år, hvorefter det slettes. Så husk at downloade dit kursusbevis, når du har gennemført kurset.

Sikkerhedsinstrukserne i dette kursus overholder gældende lovkrav i Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse af ikke-elektrisk arbejde i nærheden af elektriske anlæg (BEK 1112/2017).

Målgruppe for kurset: entreprenører, chauffører, landmænd og andre, der har ansvar for eller skal udføre arbejdsopgaver i nærheden af elforsyningens ledningsanlæg.

Læs mere om E-kurset her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.091