23948sdkhjf

Attraktive bygninger til salg/udlejning i Silkeborgs smukke natur tæt på motorvej

| Medlemsnyhed | Indrykket af College360

5100 kvm bygninger fra 1995 i det nordlige Silkeborg til salg/udlejning. Der er 1900 kvm køkkenarealer, der har været brugt som Hotel og Resturantskole i 22 år og som nu søger nye ejere/lejere. 1 km til motorvej og uden støjgener.

Bygninger i attraktiv oase i det nordlige Silkeborg
College360 er nu klar til at flytte ind i sin 25000 kvm store nye erhvervsskole. Den populære Hotel og Restaurantskole flytter ind i de kommende dage og hen over efteråret vil der være løbende indflytning. Det betyder at den gamle Hotel og Restaurantskole på Kejlstrupvej 99 i Silkeborg er til salg/udlejning. Køkkenerne ligger i den 5100 kvm store bygning i en attraktiv oase omgivet af et smukt naturområde og kun med 1 km til Herning/Silkeborg motorvejen.

Gode naboer og tæt på motorvej
I området er der ved at blive bygget rækkehuse, Brand og Redning er gode naboer og i dele af bygningen der er til salg/leje holder Midtjysk Sprogskole til. Inde midt i bygningen er der et stort attraktiv fællestorv, som begge lejere kan benytte sig af. Da køkkenerne, depotrum, omklædning, fryserum osv. osv. har været anvendt som skole, er der en masse muligheder for at fortsætte fødevareproduktion. Udsugning, kloakering, installationer står stadig klar til brug, for den lejer, der har brug for det. Dog kan de mange gode rum også bruges til anden form for virksomhed, hvor tilkørslen til motorvejen kan være et stort plus. Der er mindre end ½ times kørsel til både Herning og Aarhus.

Vi giver kaffe og rundvisning
Vi byder gerne på rundvisninger i området, med eller uden ejendomsmæglere,. Det kan være at du er nysgerrig nok til at overveje denne chance og med en kop kaffe i hånden står vi gerne til rådighed for en fremvisning. Har du spørgsmål, er vi et team af medarbejdere, der står klar til at svare. Du kan starte med at ringe til erhvervschef Berit Schau Muster på  51 83 88 96. Vi glæder os til at byde dig velkommen.   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
College360

Kejlstrupvej 87
8600 Silkeborg
Danmark
College360

Billeder & videoer

Tæt på motorvejen og Tidligere Hotel og RestaurantskoleMidt i smuk natur

Send til en kollega

0.086