23948sdkhjf

Hils på din nye kollega - kontorrobotten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Kom og blive klogere på teknologien bag kontorrobotterne, anvendelsen, hvordan du kommer fra idé til robot og hvorfor kontorrobotterne er en del af fremtiden i din virksomhed.

I samarbejde med SmartLog og Fibertex invitere Systemate til en eftermiddag om kontorrobotter og den mulige værdi i disse.

RPA – Robotics Process Automation, kontorrobotter, softwarerobotter, digitale og virtuelle assistenter – kært barn har mange navne. Kom og blive klogere på teknologien bag kontorrobotterne, anvendelsen, hvordan du kommer fra idé til robot og hvorfor kontorrobotterne er en del af fremtiden i din virksomhed tirsdag den 18. juni kl. 14.00-16.30.

I flere og flere virksomheder har man fået øjnene op for mulighederne ved at implementere kontorrobotter, der kan automatisere manuelle processer. Det lyder måske dyrt og lidt faretruende, men faktisk er det ganske simpelt, og med al sandsynlighed vil en kontorrobot kunne gøre en positiv forskel i din virksomhed.

Hvis du er vant til at arbejde i Word og Excel, kender du måske allerede kontorrobotter under navnet makroer. Med makrofunktionen kan du optage en sekvens af manøvrer (fx formatering af et dokument), der herefter kan eksekveres på andre dokumenter. Det er nemt og sparer tid. Fordelen ved makroer er, at man er 100% sikker på, at den samme rutine gentages på alle dokumenter, fordi den kopierer dit arbejde til mindste detalje. Kontorrobotterne kan derfor være med til at forebygge fejl og ensarte kvaliteten. Når en medarbejder skal gennemføre samme proces 50 gange, kan man hurtigt gå kold i opgaven. Det gør kontorrobotterne ikke.

Kontorrobotter kan arbejde på tværs af systemer, åbne og lukke forskellige programmer, hente data ud, flytte samt bearbejde dem. De gør det hurtigt og effektivt – blot arbejdsgangen er ensartet hver gang.

Hvilke opgaver egner robotten sig til? 

  • Optælling af lageret
  • Udsendelse af fakturaer
  • Navngivning af filer
  • Arkivering af e-mails
  • Opdatering af Excel-ark
  • Håndtere masterdataændringer på kunder og leverandører
  • og meget mere.


De digitale og virtuelle assistenter kan udføre en lang række af de daglige tidsrøvere, som ikke udfordrer dine medarbejders faglige formåen.

Er du interesseret i at høre, hvordan kontorrobotter kan gøre en forskel i din virksomhed? Så kom med tirsdag den 18. juni kl. 14.00 – 16.30, hvor en række virksomheder fortæller om, hvordan de har implementeret og gør brug af kontorrobotter hos dem.

Eftermiddagens program byder bl.a. på virksomhedscases med Fibertex Personal Care og Systemate. 

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig.
Praktiske oplysninger

Systemate A/S
Vandmanden 10 L
9210 Aalborg SV

14:00 - 16:30 Deadline 17. juni 2019

Tilmeld her
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.107