23948sdkhjf

E-kursus i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning

| Medlemsnyhed | Indrykket af DANSK ENERGI

Nu kan elforsyningsvirksomhedens nye medarbejder nemt blive undervist i reglerne om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning – og ”gamle” medarbejdere kan få et brush-up.

Kurset ligger på Dansk Energis E-learningsportal og kan tilgås af den enkelte medarbejder præcis, når det passer vedkommende. Kurset er bygget op af følgende elementer:

Undervisning i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning
Cases der forklarer det gennemgåede med eksempler, hvor kursisten aktiveres
Test, hvor kursisten bliver testet i sin viden om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning. Hvis kursisten ikke består testen, får vedkommende mulighed for at tage testen igen, indtil den bestås.
Undervisningen i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning kommer bl.a. ind på hvilke faldgrupper man skal være opmærksom på i kommunikationen mellem netselskab og kunder samt hvilke oplysninger, der er særligt fordelagtige og som derfor ikke må videregives på en diskriminerende måde. Det skal bemærkes, at e-learningen ikke kan stå alene, men kan indgå som et element i undervisningen af medarbejdere om ikke-diskriminerende adfærd.

Den enkelte kursist kan gå tilbage til e-kurset så mange gange vedkommende har behov for det inden for licensperioden, som er på 12 måneder.

Målgruppe: Medarbejdere i koncerner, der indeholder både netselskab (monopol) og kommercielle aktiviteter (elhandel, fiber, analyse eller andet kommercielt), dvs. både kundeservicemedarbejdere, montører, back-office-personale og ledelse.

Læs mere om E-kurset her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DANSK ENERGI

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
DANSK ENERGI

Send til en kollega

0.142