23948sdkhjf

Siemens - Nyheder for ET 200SP

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Mange af modulerne er i gang med en retrofit, hvorved bla. den nedre temperaturgrænse bliver sænket til -30 grader.

Det giver dig nu mulighed for at benytte disse moduler til en række nye løsninger. Det betyder, at der kommer nye bestillingsnumre. De nye moduler kan fuldt ud benyttes som reservedelskomponenter og vil få helt den samme funktion som de ældre, der evt. udskiftes. Der er ingen funktionsændring og det er ikke nødvendigt med ny hardwarekonfiguration.

Samtidig kan der trækkes effekter ud til eksterne enheder.

Forsyning – nu op til 16-kanalers moduler

En anden nyhed er ”Brug af 3-leder teknik”, dvs. at føleren eller overdrage-relæet har brug for forsyning. Indtil nu har dette kun kunnet lade sig gøre med 8 kanaler, men med det nye ”PotDis” (Potentiale Distributer) modul vil der blive flere forsyningsklemmer til rådighed, så 16-kanalers moduler også kan forsynes på denne måde.

Nye power supplys med ekstern strømforsyningsindikation

Der er kommet to nye power supplys med 5 og 10A i samme opbygning som ET 200SP, med mulighed for en ekstern indikation om strømforsyningen er ok.   

Dobbelte terminalmoduler for ET 200SP til lavere priser

De nye dobbelte terminalmoduler ligger nu på lager i Tyskland og kan bestilles som dag-til-dag-levering.  Du kan bl.a. købe dem på Siemens Industry Mall eller hos grossisterne til listepriser, der ligger 10 % lavere end de normale. 

Disse dobbelte terminalmoduler kan fuldt ud benyttes som de ”normale enkelte terminalmoduler”. Hvis du kun skal benytte den ene terminal, sætter du blot en blindplade i. Du kan bestille dem i en pakke af 5 stk. 

Disse dobbelte terminalmoduler kan fuldt ud anvendes som de normale enkelte terminalmoduler. Der er her ikke mulighed for AUX-tilslutninger og de fås ikke som Siplus.  Se tekniske specifikationer og bestilling.

Nyt interfacemodul med tre PROFINET-interfaces

Der er kommet et interface for ET 200SP med 3 PROFINET-porte med indbygget switch. Alle har den samme IP-adresse og kan indgå som en MRP-enhed (Medium Redundant Protokol). Herved kan du tilslutte en ekstra deltager på enheden. 

Bemærk, at du skal bestille to mediemoduler og alle medier kan benyttes. Der kan sættes op til 64 moduler på en station med alle de samme opbygninger som den almindelige High Feature enhed. Alle High Feature enheder, understøtter Shared Device, hvilket betyder, at der vil være flere master-systemer, som hver især kan læse indgange, mens udgangene relaterer til en enkelt master-enhed. Modulerne kan skiftes under drift.

Der vil være mulighed for at benytte en forskellig bus-adaptor på hvert slot. Dvs. RJ 45 og FO kan benyttes samtidig.

Terminal med power (grå):  

www.siemens.dk/mall – og søg på 6ES7193-6BP60-0DA0

Dobbelt terminal (grå):  

www.siemens.dk/mall – og søg på 6ES7193-6BP60-0BA0

Terminal med blindplade:  

www.siemens.dk/mall   – og søg på 6ES7133-6CV15-1AM0

ET 200SP PN 3/HF 3 ports basemodul:  

www.siemens.dk/mall   – og søg på 6ES7155-6AU30-0CN0

For yderligere information, kontakt Technology Specialist Michael Nielsen Tlf.: 21207493

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.094